2. Sınıf Matematik Bölme İşlemi Etkinliği -2-

Açıklama:
teşekkürü unutmayınız
2. Sınıf Matematik Bölme İşlemi Etkinliği -2- dosyası, 2. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 2. Sınıf Matematik Bölme İşlemi Etkinliği -2- Eğitimhane, 2. Sınıf Matematik Bölme İşlemi Etkinliği -2- indir.
Bölüm:
2. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
salihozenc
Tarih:
09 Ocak 2017
Boyut:
0.126 Mb
İndirme:
6.176
Teşekkür:
31

Teşekkür Et

Rapor Et
  • salihozenc 22 Şubat 2017
    ben size katılmıyorum hocam. bu bir tercih meselesi. ben hazırladığım etkinlikleri kendi öğrencilerime yönelik hazırlıyorum ve etkinliklerimde de ismim ve şablonumun görünmesini istiyorum. ayrıca başka arkadaşların etkinliklerini de kullanırken isimlerinin yazması da beni rahatsız etmiyor aksine emek vermiş uğraşmış bir arkadaşımın etkinliğinde isminin olması bir nevi ona teşekkür demektir.
  • sümerli 22 Şubat 2017
    Değerli arkadaşlarım;Yaptığınız çalışmaları pdf dosyası halinde değilde zip dosyası olarak gönderirseniz daha iyi olmaz mı? Arkadaşlarımız dosyaları yazıcıdan çıktı aldığı zaman hazırlayan kişinin adı çıkıyor.Zaten dosyayı gönderenin adı zaten var.Yıllardır yaptığım çalışmaları zip dosyası halinde gönderdim. İsteyen arkadaşlarım değişiklik yapabilsın diye.Teşekkür ederim.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK