3 Ay Refakat İzni

cnsnzr
01 Şubat 2024 16:44

Kanser hastası anneme refakatçi olarak bakmak için sağlık kurulundan heyet raporu aldık.Ancak doktorların tek tek imzaladığı tüm evraklar herşeyi hastanede aldılar.Bizim.elimizde hiçbir evrak yok.Rapor 10 gün sonra çıkıyor gelin alın evrağı dediler.Ancak pazartesi okul açılıyor ve ben 3 ay refakatçi raporu aldiğimı okul idareme nasıl ispatlayacağım.Mebbisime baktım raporlarim da görünmüyor.Ayrıca hastanede raporunuz bugünden geçerli dediler ama bir yandan da raporu 10 gün sonra gelip evrak olarak alabilirsiniz dediler. 10 gün sonra raporum başlıyorsa beni yanıltıyor olmasınlar,müstefi duruma düşmeyeyim.Bu konuda bilgisi olan öğretmen ve idarecilerim yardımcı olurlarsa çok minnetar olurum.

wesser
01 Şubat 2024 18:23

e devlet üzerinden sağlık kurulu raporuna ulaşmayı deneyin.

Müstefi kaygınız olmaması için Pazartesi gününe mazeret izni alabilirsiniz. İşlemleri o gün halledersiniz.

Yumes
01 Şubat 2024 23:35

Raporu alırken özellikle refakatçi olarak izin almak için başvurduğunuzu belirttiniz mi? Toplam kaç bölüme gonderildiniz? Bir gün içerisinde halledebildiniz mi? Sizin sorunuza bir cevap veremedim ama benzer bir durumda oldugum için özellikle sormak istedim.Bu ara da Allah acil şifalar nasip etsin..

derya41 - 02 Şubat 2024 08:47
Geçen mayıs ayında bu izni kullandım. E devlette gördü okul, evrak vermedim. Özellikle raporun son kısmına bakıma muhtaç olduğunu belirttiler. Sorun çıkmadı. Geçmiş olsun Hocam, yaşayan anlar sizi...

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK