3 Sınıf Matematik Doğal Sayılar

Açıklama:
3 Sınıf Matematik Doğal Sayılar alıntıdır
3 Sınıf Matematik Doğal Sayılar dosyası, 3. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 3 Sınıf Matematik Doğal Sayılar Eğitimhane, 3 Sınıf Matematik Doğal Sayılar indir.
Bölüm:
3. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
rizab
Tarih:
22 Kasım 2009
Boyut:
1.926 Mb
İndirme:
854
Teşekkür:
12

Teşekkür Et

Rapor Et
  • cihat007 04 Aralık 2009
    Sevgili eğitimci arkadaşlar her şeyden önce emekleriniz ve ilginiz için bir eğitimci olarak sonsuz teşekkürlerimi sunarım.Öğretmenler yatıyor iş yapmıyor diyenlere daha iyi bir cevap verilemez herhalde.
    Yalnız yaptığımız çalışmalarda bir şeye dikkat etmemiz gerekiyor.Özellikle matematik çalışmalarında daha net ortaya çıkıyor ki matematik programının dışına çok fazla çıkılıyor.Bunun nedeni sanırım eski alışkanlıklarımızdan kurtulmakta zorlanıyoruz.Örneğin 3. sınıfta 4 basamaklı doğal sayılar olmadığı gibi doğal sayılarda sayı değeri de yok.Yani bu kavramlarla ilgili olarak hiçbir resmi sınavda öğrenciler karşılaşmayacaklar.Bu nedenle böyle gereksiz şeylerle öğrencileri doldurmak sınırları zorlamak anlamına gelmiyor.Bunun yerine programın sınırları içinde kalarak farklı soru tipleri ve farklı güçlük düzeylerinde sorulara yer vermek kesinlikle daha yararlı olacaktır.Ayrıca öğrenciler en az 8 sene okuldalar ve öğrenmek için çok fazla zamanları olacak.Düşünün bir kere en basit olarak SBS sınavında program dışı bir soru olsa ben şahsen hemen mahkemeye veririm ve büyük bir ihtimalle de kazanırım.O halde neden boş yere gereksiz konularla öğrencileri yükleyelim.Hepinize teşekkür eder çalışmalarınızın devamını dilerim.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK