300 Kişilik Öğrenci Korosu Öğretmenleri İçin Şarkı Söyledi

Tokat'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü 36. Yılı; öğretmenler arasında sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmek mesleki dayanışmayı ve öğretmenlik mesleğinin saygınlığının daha da artmasına katkı sağlamak amacıyla hafta boyu sürecek etkinliklerle kutlanacak.

            Etkinlikler 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 10:30’da düzenlenen kortej  yürüyüşü ile başladı. Kortej yürüyüşüne İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte Vakıfbank Namık Kemal Ortaokulu önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdüler.

            Kortej yürüyüşü ile Cumhuriyet Meydanı’na gelenleri 300 kişilik öğrenci korosu “Öğretmen Marşı ve Öğretmenim Canım Benim” marşları ile karşıladı. Cumhuriyet Meydanı’nın da Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI Atatürk Anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sundu. Çelenk Sunma törenine Vali Dr. Ömer TORAMAN da katılarak etkinlikte emeği geçen herkesi tebrik etti, öğrenci ve öğretmenlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

            Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında tedavileri uzun süredir hastanelerde devam eden eğitim çalışanları ile ebediyete intikal eden öğretmenler de unutulmayarak kabirleri ve aileleri ziyaret edildi.

Tokat MEM

  • 4 0
  • 20 Kasım 2017 22:53 1.818
  • Aktif Haberler
  • reeemat
    21 Kasım 2017 12:45
    1 0
    Ne hazindir ki, Öğretmenler gününü kutlayan, yine öğretmenler. Kimsenin öğretmenler gününü hatırladığı ve kutladığı yok.
  • omala
    21 Kasım 2017 11:07
    2 0
    harika etkinlikler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK