4. Sınıf Sosyal 2. Ünite Kavram Ve Sözcükleri

Açıklama:
Sosyal Bilgiler "Geçmişimi Tanıyorum" ünitesinde geçen kavram ve sözcüklerle ilgili çalışma kağıdı.
4. Sınıf Sosyal 2. Ünite Kavram Ve Sözcükleri dosyası, 4. Sınıf Kültür Ve Miras bölümünde bulunmaktadır. 4. Sınıf Sosyal 2. Ünite Kavram Ve Sözcükleri Eğitimhane, 4. Sınıf Sosyal 2. Ünite Kavram Ve Sözcükleri indir.
Bölüm:
4. Sınıf Kültür Ve Miras
Gönderen:
aycey
Tarih:
27 Ekim 2010
Boyut:
0.17 Mb
İndirme:
3.567
Teşekkür:
32

Teşekkür Et

Rapor Et
  • HIDIR KAYA 22 Kasım 2010
    Çok Gzl
  • sonser 20 Kasım 2010
    Çoookkkk Güzel
  • aycey 03 Kasım 2010
    Arkadaşlar isteyen bu çalışmayı oyun şeklinde oynatabilir.
    Çalışmayı oyun şeklinde oynatmak isteyen arkadaşların öncelikle resimlerin altındaki sözcük ve kavramları silmesi gerekiyor.Her gruba bir çalışma verilir.Öğrencilere noktalı yerler doldurtturulur. Daha sonra kenarlarından kesilerek resimleriyle eşleştirilip arka arkaya yapıştırmaları istenir. Oyun kartları böylece hazırlanmış olur.
    OYUN NASIL OYNANIR: Tüm gruplar, kartları resimler üste gelecek şekilde dizer. Grup başkanı bir tane kart seçer. Resmin ne resmi olduğunu, seçtiği bir grup arkadaşına sorar. Öğrenci doğru cevap verirse sözcük veya kavramın tanımını yapmasını ister.Resmi ve tanımlamayı bilen her öğrenciye 10 puan verilir. Oyun kartlar bitinceye kadar oyun devam ettirilir. En yüksek puanı alanlar grup birincisi olur. İstenirse öğretmen aynı oyunu grup birincileri arasında oynatarak sınıf birincisini seçebilir.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK