5. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dünya Güneş Ay Proje Görevi

Açıklama:
Dünya, güneş ve ayın şekil, büyüklük ve hareketlerini gösterecekleri, rapor yazacakları ve sunum yapacakları, açıklayıcı bir proje görevi. Binbir emekle hazırladığım ve paylaştığım etkinlik ve ödevleri binlerce kişi indirmesine rağmen sadece 3- 5 kişi teşekkür butonuna bastığı için aslında artık dosya yüklemeyecektim ama bunun yerine filigran eklemeyi tercih ettim. En azından teşekkür butonuno basmanın filigranla uğraşmaktan kolay olduğu anlaşılır diye umuyorum. Duyarlı kişilerin de affına sığınıyorum.
5. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dünya Güneş Ay Proje Görevi dosyası, 5. Sınıf Performans ve Proje Görevleri bölümünde bulunmaktadır. 5. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dünya Güneş Ay Proje Görevi Eğitimhane, 5. Sınıf Fen Ve Teknoloji Dünya Güneş Ay Proje Görevi indir.
Bölüm:
5. Sınıf Performans ve Proje Görevleri
Gönderen:
oguzhidiroglu
Tarih:
07 Mart 2012
Boyut:
0.079 Mb
İndirme:
10.758
Teşekkür:
147

Teşekkür Et

Rapor Et
  • sevgikoşar 26 Mart 2013
    teşekkürler emeğinıze sağlık
  • semaaydoğan 27 Şubat 2013
    hocam ne kadar ayrıntılı hazırlamışsınız. bravo,öğrencileriniz çok şanslııı....
  • hasnecakala 26 Nisan 2012
    haklısınız hocam elinize emeğinize sağlık ben kendi adıma çokk teşekkür ediyorum.
  • oguzhidiroglu 28 Mart 2012
    Tabii ki her öğrenci aynı titizlikle hazırlamaz sayın öğretmenim. Ama aynı titizlikle hazırlayacaklar da azımsanamaz. Bu yüzden her öğrencinin notu da aynı olmaz, tabii ki bir ödevi iyi hazırlayan da olacaktır, kötü hazırlayan da. Ben bu proje görevini 5. sınıf okuttuğum her sene veriyordum ama bu şekilde yönerge hazırlamamıştım. Gayet güzel ödevler de geliyordu köylerde çalışmama rağmen. Bu sefer bu şekilde bir yönerge oluşturdum. Sonuçları bir de böyle görelim. Zaten amacımız ortaya kusursuz bir ödev çıkarmak değil, öğrencilerin konuyu kalıcı şekilde, somut ürünlerle, yaparak öğrenmesidir. Öğrencilerinize güvenin. En azından güvenilecek olanları azımsamayın derim. Rica ederim.
  • denizyildizi70 18 Mart 2012
    çok özenle düşünülmüş bir proje ödevi... ellerinize sağlık
    her öğrencinin aynı titizlikle hazırlayacağını bilsem hiç düşünmez proje ödevi olarak verirdim.teşekkür ederim

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK