5. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Sınavım

Açıklama:
Geometri ile başlayanlar için. Tamamen orjinal sorulardır. Güle güle kullanın arkadaşlar.
5. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Sınavım dosyası, 5. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Yazılı Soruları bölümünde bulunmaktadır. 5. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Sınavım Eğitimhane, 5. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Sınavım indir.
Bölüm:
5. Sınıf Matematik 1. Dönem 2. Yazılı Soruları
Gönderen:
Tolstoyevski
Tarih:
05 Aralık 2011
Boyut:
0.046 Mb
İndirme:
4.338
Teşekkür:
40

Teşekkür Et

Rapor Et
  • aykutt 07 Aralık 2011
    Acıklamalarınız için cok teşekkürler Hocam.valla zannediyordum ki bütün kitaplar Geometri ile başlıyor.
    Öğretmen arkadaşlardan huzurunuzda cok cok özür diliyorum.
    Bu arada sizin takibinizdeyim.Sizinle müfredatımız aynı nasılsa.
    Saygılar
  • Tolstoyevski 06 Aralık 2011
    Sayın veli, öncelikle dosyalarımı beğendiğiniz için teşekkür ederim. Elbette her öğretmen kendi kafasına göre hazırlamıyor. Matematik kitapları maalesef iki türlü. Bir tanesi doğal sayılardan başlıyor. Diğer kitap geometriden başlıyor. Sizin çocuğunuzun kitabı da sanırım geometriden başladığı için benim sınavlarım uyuyor. İstediğiniz diğer sınavı zaten eklemiştim. Matematik 1. ve 2. sınavlarım dosyalarım bölümünde eklidir
  • aykutt 06 Aralık 2011
    Hocam cok teşekkür ederim.kaç tane dosya indirdim hep dogal sayılarla ilgili.Sizin hazırladıgınız sorular.tam bizim cocugun konularına uygun.
    Affınıza sıgınarak her ögretmen kendisine göre mi konuları işliyor.cogu 1.dönem 2.yazılı soruları dogal sayılarla ilgili.Bu farklılık neden oluyor.
    Elinizde kesirler,ondalık sayılar,geometri,yüzdeler ile ilgili 2.sınav soruları var ise rica edebilirmiyim.Calışmalarınızda Allah(c.c) kolaylık versin.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK