Benim İçimde Oyun, Oyunun İçinde Ben eTwinning Projesi

Okul Müdürümüz Dilber YILDIZ ERDOĞAN, BENİM İÇİMDE OYUN, OYUNUN İÇİNDE BEN adlı eTwinning Projesine katıldı. Bu proje ile öğrencilerin derslerini oyunlar aracılığıyla daha da severek öğrenmelerini sağlamak amacıyla ulusal ve uluslararası bir projeye başlanmış oldu. Projede yerli ortaklar kadar yabancı ortak olarak Gürcistan Romanya ve Bulgaristan'dan da deneyimli öğretmenlerle işbirliği hâlinde proje yürütülmektedir. Projemiz öğrencilerimize hayırlı olsun. Öğrencilerimiz bu proje ile öğrenme ve eğlenmenin tadını bir arada bulacaktır.

Dilber YILDIZ ERDOĞAN

Proje Üyesi

___________________________________

Our School Principal Dilber YILDIZ ERDOĞAN participated in the eTwinning Project named GAME IN ME, ME IN THE GAME. With this project, a national and international project was started in order to enable students to learn their lessons more fondly through games. The project is carried out in cooperation with experienced teachers from Georgia, Romania and Bulgaria as foreign partners as well as local partners. May our project be beneficial to our students. Our students will find the taste of learning and having fun together with this project.

Dilber YILDIZ ERDOĞAN

Project Member

 

  • 3 1
  • 01 Haziran 2023 23:08 902
  • İlhan ERDOĞAN
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK