Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MUĞLA BOD

Bodrum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TÜM OKULLAR -> MUĞLA -> BODRUM
Kurum Kodu347043
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (23 Haziran 2011)

Arkadaşlar okul yaklaşık 600 öğrenci, 40 öğretmen ve 21 sınıftan oluşmakta 3 katlı tek bir bina. Okulun yeri çok güzel merkezde ve sahilin 100 metre gerisinde. Öğrenci profili de bodrum merkezde olmasına rağmen çok iyi.
Ama en büyük problem bence bodrum. Bu sene istanbuldan geldim ve bin pişman oldum. Burada sadece deniz var başka hiçbirşey yok. Sağlık sektörü sıfır . özel hastanalerin hiçbiri anlaşmalı değil. Devlet hastanesinde doktorların çoğu izinli yada yok. burada herkez çevre illere özellikle de izmir' e gidiyor sağlık için. Eğitim sıfır . çoğu öğretmen ücretli çünkü gelen kadrolu öğretmen bodrumda istediğini bulamayınca 3 sene sonra yada eş durumundan hemen başka ile gidiyor. Evler sobalı doğalgaz yok. Kışın sıcak olur dediklerine bakmayın Kışın 5 ay boyunca yağmur , fırtına var. hiçbir sosyal aktivide yok. Dışarda dolaşmak istediğinzde gidebileceğiniz hiçbir yer yok. Ulaşım inanılmaz pahalı minibüsler 2,5 tl den başlıyor 6 tl' ye kadar çıkıyor. Taksi ücretleri istanbul' un 3 katı. En kısa mesafe 10 tl. Evler kümes gibi 400 - 800 arası yerine göre ve genelde salon ve mutfak iç içe. yani kısacası tutulur hiçbir yanı yok. Burası sadece yazın 1 ay kalıp dinlenmek için güzel. Sürekli yaşanılacak bir yer değil. İlk tayin döneminde tekrar istanbula dönmeyi düşünüyoruz.

İstanbuldan bodruma gelirken en büyük problemim deprem idi . ama şunu düşünüyorum artık daha uzun bir süre ot gibi yaşayacağıma daha kısa süreli ama dolu dolu yaşamayı tercih ederim. Özellikle de İstanbul çok güzel bir kent . İstanbulda da hayat pahalı ama yaşam dolu ve her kişiliğe yönelik bir hayat tarzı mevcut.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK