Değerler Eğitimi, Okul Ve Sınıf İçi Belgeler

Açıklama:
Excelde hazırlamış olduğum bu program sınıf içinde çocukların motivasyonunu en üst seviyeye çıkarmak için amaçlanmış bir çalışmadır.
Neden bu çalışmayı yaptım?
1-Her öğrenciye ayrı ayrı belge doldurmak (çıkarmak) çok zor oluyor. Ayrıca bayağı bir zaman alıyor. Ama bu uygulamamızda gerekli verileri bir defa doldurduktan sonra işlerimiz seri halde yürüyor. Belgelerimizde bozulma olmayacaktır. İşimiz sadece mausumuzla açılır kutulara dokunmak olacak. Belgelerimizin bazıları aynı isimlerden oluşsa da kızlar ve erkeklere göre seçenek sunmak istediğimdendir.
2-Bu programımızda 47 adet okul ve sınıf içi etkinliklerde kullanabileceğimiz belge var.
3-Bu programımızda ayrıca son zamanlarda özellikle üzerinde durulan“Değerler Eğitimi Etkinliklerini içine alan tüm belgeler yer almaktadır.(Adalet, Ahlak, Sevgi, Saygı, Sorumluluk, Temizlik, Vefa, Özgüven v .b …..)
4-Belge türünü seçtiğimizde o belgeye ait resimde beraberinde gelecektir.(Resim seçerken bayağı bi kararsız kaldım. Umarım beğenirsiniz.)
5-Daha birçok özellik var ama anlatmaya gerek yok. Kullanınca daha iyi fark edersiniz.
6-Yazıcı (çıktı) ayarları yapılmıştır. Bizim yapmamız gereken programdaki “Kullanma Talimatını” takip etmek olacaktır.
7-Yazıcımızdan renkli olarak çıkmaktadır.Renkli yazıcısı olmayan arkadaşlar için(Siyah-beyaz çıktı almak için) Şu yolu takip edelim. Belgemizin olduğu sayfada; “SAYFA DÜZENİ” Sekmesine tıklayalım daha sonra “Başlıkları Yazdır” alt başlığına tıkladıktan sonra “Siyah beyaz” yazan kutucuğu onaylayıp “Tamam” düğmesine basıp çıkalım. Artık belgemiz “siyah -beyaz “çıkacaktır.
8-Program excel 2007 ‘de hata veriyor. Excel 2010 ve üstünde çalışıyor. Ben bu programı Excel 2013’te hazırladım.
NOT: Arkadaşlar daha önceki programlarımda , programla ilgili açıklamalar yapmama rağmen arkadaşlar açıklamaları okumadan kullanmaya çalışmışlar. Şu ifadeyle çok karşılaştım:
-“Hocam Program şifreli” v.b ifadeler….
Bu kez bu tip ifadelerle karşı karşıya kalmamak adına programa “Görselli Kullanma Talimatı” ekledim. Arkadaşlar ben şifreli programı niye paylaşayım. Kime ne faydası var? Amaç yardımcı olmak değil mi? Programda kullanıcıların kullanacağı alanların hepsi açık. Şifresiz olarak gönderdiğimde inanın ki kullanamayacaksınız. Nedeni ise şu; çünkü diğer alanlarda formüller var. Tabi ki excelden anlayan arkadaşlara sonsuz saygı duyarım. Kullanırken çok kolay olabilir ama inanın ki hazırlarken öyle olmuyor……Bazen saatlerce, günlerce, aylarca uğraşılan programlar oluyor. Tabi ben bunları derken illaki gözden kaçan eksikler olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.
Değerler Eğitimi, Okul Ve Sınıf İçi Belgeler dosyası, Değerler Eğitimi bölümünde bulunmaktadır. Değerler Eğitimi, Okul Ve Sınıf İçi Belgeler Eğitimhane, Değerler Eğitimi, Okul Ve Sınıf İçi Belgeler indir.
Bölüm:
Değerler Eğitimi
Gönderen:
yaar23
Tarih:
05 Aralık 2014
Boyut:
15.499 Mb
İndirme:
8.956
Teşekkür:
166

Teşekkür Et

Rapor Et
  • faziletebrar 02 Aralık 2015
    hocam çalışmalarınızı takdirle takip ediyorum.açıklamalarınızı okudum,dosyayı açtım değişiklikleri yaptım belge türüne gelince korumayı kaldırdım ancak gerisini açamadım bir yerde yanlışlık yapıyorum herhalde yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
  • m20 10 Kasım 2015
    calismaniz cok guzel tarih ekleme bolumu olsaydi daha iyi olabilirdi
  • SUDE52 13 Ocak 2015
    Öğretmenim Ellerinize Sağlık Çok Güzel Bir Program.
  • cab71 11 Ocak 2015
    Hocam elinize sağlık, çok teşekkür ediyoruz. Ama benim Office 2010 olduğu için değiştiremiyor 2010 a uyumlaya bilir misiniz? Çok teşekkür ederim.
  • sebepb 09 Aralık 2014
    İyi Günler Öğretmenim Çalışmalarınız İçin Çok Teşekkür Ederim. Ellerinize Sağlık Yalnız Bu Programda Başarı Belgelerini Açamıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim
  • swl 08 Aralık 2014
    Sayın Hocam Çok Güzel Olmuş Ancak Belgeleri Değiştiremiyorum,talimatları Ugulamama Rağmen
  • samilto 08 Aralık 2014
    Çocukların isimlerini değiştiremiyorum ayrıca belge sadece 1 tane gözüküyor başka belge yok mu ? teşekkürler şimdiden
  • pinhanyar 08 Aralık 2014
    Elinize, gözünüze, emeğinize sağlık öğretmenim ince ince uğraşmışsınız, çok teşekkürler.
  • yaar23 06 Aralık 2014
    Rica ederim kuantum23 Hocam. İşinizi kolaylaştırabidiysem benden mutlusu yok.Güle güle kullanın...
  • kuantum23 06 Aralık 2014
    hocam el emeği göz nuru bu programınız için size çok teşekkür ederiz.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK