Deneyap Teknoloji Atölyeleri Başvuruları 10 Şubat'a Kadar Uzatıldı

Deneyap Teknoloji Atölyeleri başvuruları 10 Şubat 2019’a kadar uzatılmıştır.

 Geleceğin teknoloji yıldızları olacak öğrencilerimiz iki aşamalı sınavla seçilerek, 3 yıl sürecek ileri teknoloji konularında eğitimler alacaklar. İlk etapta 12 ilde  Manisa,Adana, Ankara, Antalya, Edirne, Erzurum, Eskişehir,Hakkâri, İzmir, Konya, Muğla ve Trabzon’da öğrenci seçmeleri için başvurular başladı.

Ortaokul ve lise grubu olmak üzere iki kategoride verilecek eğitimler için, 4.,5., 8., 9. sınıflar ve lise hazırlık sınıfında okuyan öğrenciler sınava katılabiliyorlar. Sınav iki aşamadan oluşuyor, birinci aşamada öğrencilerin düşünme becerilerini ölçen yazılı sınav, ikinci aşamada ilgi ve yatkınlıklarını ölçen uygulama sınavı yapılacak. Sınava söz konusu sınıflardaki tüm öğrencilerimiz katılabilsin diye, yazılı ve uygulama sınavı ücretsiz ve başvurular 10 Şubat 2019’a kadar uzatılmıştır.

 Sınav başvurusu ve verilecek eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgi  https://www.deneyapturkiye.org adresinde.

 

  • 1 0
  • 06 Şubat 2019 09:29 4.878
  • volkankaz
  • Aktif Haberler
  • dürüst
    08 Şubat 2019 21:17
    0 0
    Vay be sınavlar ücretsizmiş, harika!. Okullardan yetenekli öğrencilerin ismini al. araç gönder, sınav merkezin taşı, sınavını yap, seç. Eğit, eğitiminin sonuna kadar yatılı olacak şekilde destekle. Teknoloji yıldızı öyle doğar. Başka zengin ailelerin işi. Ne çocuklar imkansızlıktan harcanıyor bir bilseler.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK