Eğerci Ortaokulu (SİVAS GEMEREK)

Eğerci Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> SİVAS -> GEMEREK
Kurum Kodu702605
Hizmet Puanı20
Yerleşim YeriBelde
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi5
Öğretmen Sayısı7
Öğrenci Sayısı58
Telefon03466231016
Web Sitesiwww.ortaokulegerci.meb.k12.tr
Güncelleme Tarihi22 Mart 2016
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: mcht58 (22 Mart 2016)

GÜNCELLEME

Facebook Sayfamız: www.facebook.com/egerciokulu
WEB Sayfamız: www.ortaokulegerci.meb.k12.tr

OKULUMUZ:
Okul ilçe merkezine 15 km. İlkokul-ortaokul aynı bahçede ve aynı müdürlüğe bağlıdır. İlkokul-ortaokul toplam 10 öğretmeni ve kadrolu 3 hizmetlisi var. Okulumuzda dersliklerin yanısıra BT sınıfı ve Fen laboratuvarı bulunmaktadır. Ayrıca kütüphane ve yemekhane de bulunmaktadır. FATİH Projesi kapsamında ilkokul da dahil olmak üzere her sınıfta akıllı tahtalar mevcuttur. (Öğretmenler Odası da dahil toplam 12 akıllı tahta mevcut). Anasınıfı da dahil olmak üzere her sınıf düzeyinde birer şube bulunmaktadır. Sınıf mevcutları ortalama 14 öğrencidir. Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır. Ayrıca okulumuza iki komşu köyden taşımalı öğrenciler gelmektedir. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı itibariyle toplam öğrenci mevcudumuz 121'dir. Dersler sabah 8.30'da başlamaktadır. Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır ve kamera sistemiyle her an korunmaktadır. Okulumuza ait 300 kişi kapasiteli çok amaçlı salon (tiyatro salonu) bulunmaktadır.

LOJMAN İMKANI:
Öğretmenlerimiz için aynı köyde 5 kat 10 daireden oluşan Lojman binamız bulunmaktadır. Lojmanımız merkezi kalorifer sistemine sahiptir. Daireler 2+1 şeklindedir ayrıca 1 mutfak, 1 balkon ve tuvalet-banyo bulunmaktadır. Oda tabanları laminant parkedir. Koridor, mutfak, banyo ve tuvalet ise fayans döşemedir. Pencereler PVC'dir. Su ısıtma sistemi olarak şofben veya termosifonlar kullanılmaktadır. Bunun haricinde banyolarda odun sobasına bağlı su ısıtma sistemi de mevcuttur ancak bu sistem fazla kullanılmamaktadır. Bina bahçesinde öğretmenlerimizin vakit geçirebileceği sosyal alanlar da mevcuttur. (Basketbol sahası, voleybol sahası, hobi bahçesi, piknik yapılacak alan vb.) Lojman binası okulumuza yaklaşık 400 m. mesafededir.

BULUNDUĞUMUZ KÖY:
Bulunduğumuz köy ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır. Kayseri'ye 83 km, Sivas'a ise yaklaşık 135 km uzaklıktadır. Kayseri'ye her gün sabah bir defa servis gidip gelmektedir. İlçeye ulaşım servislerle sağlanmaktadır. Köyde PTT, sağlık ocağı, 2 cami, manav, fırın, lokanta, market, mandıra ve 3 adet de kahvehane mevcuttur. Köy içerisinden Kızılırmak'ı besleyen Göksu deresi geçmektedir. Eğerci'de Lise 2013' te, Belediye ise 2014 yılında kapanmıştır.

2016 Mart
Mücahit KARAKUŞ
Okul Müdür Yardımcısı



Gönderen: Gizli (20 Eylül 2014)

Okul ilçe merkezine 15 km. İlkokul-ortaokul aynı bahçede ancak binalar ayrı. İlkokul-ortaokul toplam 12 öğretmeni ve kadrolu 2 hizmetlisi var. Okulumuzda her ders için ayrı derslikler var. Sınıflarımızda bilgisayar ve projeksiyon mevcut. Okulumuz kaloriferli, kamera sistemiyle her an korunuyor. Okulumuza ait 300 kişi kapasiteli çok amaçlı salon (tiyatro salonu) var. Öğretmenlerimiz için 5 katlı 10 daireden oluşan kaloriferli lojman mevcut. Lojmanlar 2+1. Sınıflarımızda ortalama öğrenci sayısı 15. her sınıf düzeyinde tek şube var ve tam gün eğitim yapılmakta. İki ayrı köyden daha taşımalı öğrenciler gelmekte. Bulunduğumuz köyde ilçeye ulaşım servislerle sağlanmakta. Köyde PTT, sağlık ocağı, 2 cami, manav, fırın, lokanta, marketler, 3 kahvehane mevcut. Köy içerisinden Kızılırmak'ı besleyen Göksu deresi geçmekte. Lise 2012' de kapatıldı.
Eğerci Ortaokulu Türkçe Öğretmeni
2014 Eylül



Gönderen: Gizli (23 Temmuz 2012)

5 katlı 10 dairelik kaloriferli lojman var, ilçeye 15 km uzaklıkta, kayseriye 90 km uzaklıkta, bütün sınıflarda bilgisayar projeksiyon ve internet mevcut



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK