Fatih Ortaokulu (ŞIRNAK CİZRE)

Fatih Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ŞIRNAK -> CİZRE
Kurum Kodu716184
Hizmet Puanı26
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (13 Eylül 2014)

Değerli branş öğretmen adayı arkadaş. Okul fena değil öğrenci ler orta ama idaredeki arkadaşlar için aynı şeyler söylemek zor.



Gönderen: Gizli (01 Eylül 2011)

Hocam en güzel okul demiş ama katılmıyorum.En güzel okul değil lütfen kişisel olmuş biraz.Burada objektif olmalıyız.Önemli olan okulun konumu,öğrenci potansiyeli bence.Bu sebeple en güzel okul değil.Mecbur kalınmasa tercihlere bile koymayın derdim(eğer başka okul yazabiliyorsanız bu okulu yazmayın diye)Okul Cudi mahallesinde.Sınıflar 40 kişiden başlıyor.Veliler ilgisiz.Her şey öğretmenden bekleniyor.Servis oluyor mutlaka.Ev kiraları Cizre'de olması gerekenden fazla.Sıcak bir iklimi var.



Gönderen: Gizli (22 Mayıs 2011)

cizre'de görev yapılabilecek en güzel okuldur,5yıl çalıştım bu okulda ve orada aldığım mesleki tadı hiçbir yerde alamadım.mevcut fazla, koşullar zordur ama emek vermeyi seven öğretmenler için zevkle çalışılabilinecek bir okuldur.idarecileri anlayışlıdır.daha doğrusu cizre şırnak2ta yaşanabilecek tek yerdir,hem fiziki koşullar açısından hem de idare açısından.



Gönderen: Gizli (21 Şubat 2011)

Okulun sitesi olduğu için resim eklemedim.GÖründüğü kadar temiz bir okul değil.Hizmetliler elinden geleni yapıyorlar ama aileler çok ilgisiz.Okul (özellikle yaz aylarında) lavaboların temiz kullanılmaması ve çocukların bakımsızlığından kötü kokuyor.Cizre'nin kenar mahallerinden birinde okul.Olayların en çok olduğu mahallerin biri aslında. Okul-ev arasında ya da okul-çğretmen evi arasında gidip gelerek (en az 3 yıl) mecburi kalabilirsiniz işte. Ev kiraları pahalı ve ev bulmak kolay değil.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK