İstanbul Kağıthane Nef İlkokulu'nda Erasmusdays Etkinliği

    İstanbul Kağıthane Nef İlkokulu  yürütmekte olduğu akran zorbalığı konulu   Erasmus ka 101 Okul Eğitimi Personel Hareketliliği projesi ile 12 Ekim 2018 Cuma günü Erasmusdays etkinliğine katıldı. Erasmusdays etkinliğinde konser, fotoğraf sergisi, proje standı ve tema köşeleri yer aldı. Nef İlkokulu Erasmus projesinin yaygınlaştırma çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz sene Fransa ve İngiltere'de akran zorbalığı ve yaşam koçluğu konulu eğitim alan proje ekibi, okulda akran zorbalığına karşı okul stratejisi oluşturma çalışmalarına devam ediyor. Velilere, okul çalışanlarına bilgilendirmeler yapılırken, öğrencilere akran arabuluculuğu eğitimi veriliyor.

Yaygınlaştırmanınulusal ve uluslararası alanda güçlenmesi için E-twinning Portalı üzerinde "happy school" adlı proje de yürüten Nef İlkokulu,ilkokul düzeyinde akran zorbalığı sorunlarını en aza indirmeyi hedefliyor.

 

Egitimhane.com

  • 5 0
  • 18 Ekim 2018 19:45 1.781
  • asumanöz
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK