Küçüktatlar Deniz Feneri İlkokulu (KAHRAMANMARAŞ A

Küçüktatlar Deniz Feneri İlkokulu

TÜM OKULLAR -> KAHRAMANMARAŞ -> AFŞİN
Kurum Kodu746691
Hizmet Puanı22
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: irfan toprak (27 Mart 2019)

Küçük Tatlar Köyü okuma yazma oranı %100 olan bir köydür.Tarihsel araştırması yapılırsa okulun yetiştirdiği yüzlerce memuru bulunmaktadır.Ancak kadrolu öğretmen sıkıntısı yaşamaktadır.Yorum yazan ücretli öğretmenler köyde kalmadıkları için Afşin ilçesine gelip gitme yapmaktadır.Öğrenci veli ve öğretmen işbirliği gayet iyi .Köy halkı olarak eğitime bakış açısı eti senin kemiği benim mantığındadır.



Gönderen: Gizli (24 Kasım 2014)

Ben 2,5 yıl bu okulda çalıştım. Okul 2009 yılında hizmete açıldı. Ulaşım sıkıntısı var. Kışlar çok soğuk geçiyor. Okul ortamımız iyi olduğu için bu sorunlar beni çok kasmamıştı.



Gönderen: Gizli (24 Mayıs 2012)

kesinlikle en son tercih edilecek bir okul. uzun yıllar görev yaptım ögrenciler cok iyi ama köy temiz değil ulasım kısıtlı her taraf çamur personel idareci hiçbirşey güzel değil. merkeze 50 km. kısın yollarda rezil oluyorsunuz ayrıca her ay 200-250 tl ödeyip okula gidiyorsunuz. kesinlikle tavsiye etmiyorum...



Gönderen: Gizli (12 Şubat 2012)

öğrenci profili olarak başarılıyız. öğrenci veli ve öğretmen işbirliği gayet iyi. okulun tek sorunu ulaşım. bu sorunda sadece kış ayları için geçerli. bence çalışan herkesin memnun olarak çalıştığı bir okul



Gönderen: Gizli (29 Mayıs 2011)

180 öğrencisi olan taşımalı eğitim yapılan merkeze 40km uzaklıkta bir okul. öğretmenler gidiş geliş yapıyor. kış aylarında ulaşımda sıkıntılar oluyor. başarı olarak çok iyi değil. ama bina olarak yeni. fakat çok soğuk olabiliyor.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK