Live To Live (Yaşamak İçin Yaşat) eTwinning Projesi

Live To Live projemizle; Öğrencilerin Dünya algısını geliştirebilmek ,dünyanın değişimi ile ilgili olayları anlama ve  farkındalık kazanmalarını sağlamak böylece öğrencilerde yaşanabilir çevre bilinci ve doğa sevgisi yerleştirebilmek için oluşturulmuştur. Gelecek nesillerin daha temiz bir dünyada yaşamaları için olanak sağlanmasına katkıda bulunmaktır.

Live To Live ile ; Öğrencilerin dünyayı tanıyıp keşfetmelerini; araştırmaya dayalı öğrenme ile doğadaki olaylarla ilgili neden-sonuç ilişkisi kuran; ekolojik okur yazar seviyesi yüksek öğrenciler olmalarını sağlamak;  temiz çevre bilinci ve dünya sevgisi oluşturmak.  Doğada zaman geçirerek dünyayı nasıl daha iyi gelecek nesillere bırakabiliriz fikrini öğrenmeyi sağlamak.

İşbirliği öğrenme çerçevesinde,duyuşsal becerilerini gelişen, eğlenerek öğrenen, öz güveni gelişen,takım çalışmasında etkin olabilecek, Web.2.0 araçlarını etkin şekilde kullanabilecek, Dünya , temiz bir çevre ve gelecek nesiller ile ilgili neden sonuç ilişkisi kurabilen , eleştirel bir bakış acısı kazanan bireyler olması için biz öğretmenler olarak elimizden geleni yapacağız..

Duyuşsal beceriler kazanan,doğanın içinde yaparak yaşayarak öğrenme çabasında, araştırma ve gözlem yetenekleri gelişen öğrenciler oluşmasına katkı sunmaktır

https://drive.google.com/file/d/1SxFnzZubup8Si0HL8qtuuawl_FAEYdfM/view?usp=sharing

  • 1 1
  • 31 Mayıs 2023 22:14 323
  • kahramanoz
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK