Mardin’e Atanan Öğretmenler Çiçeklerle Karşılandı

Mardin’e atanan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü ve STK başkanları tarafından Şehirlerarası Otogarda çiçeklerle karşılandı.

Mardin’e atanan öğretmenler, Milli Eğitim Müdürü ve STK başkanları tarafından Şehirlerarası Otogarda çiçeklerle karşılandı.
Nusaybin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Otogara “Yeni atanan değerli öğretmenlerimiz Nusaybin’e hoşgeldiniz” pankartı astı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Can, Müdür Yardımcısı Adnan Kaplan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, otobüslerle ilçeye gelen yeni öğretmenleri otogarda çiçeklerle karşıladı.

Yeni atanan öğretmenlere ilçe hakkında bilgi veren Can, Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılacak kayıt işlemlerinden sonra Salı günü itibariyle öğretmenlerin göreve başlayacağını söyledi. Son atamada Nusaybin’e 175 öğretmenin atandığını kaydeden Can, “Öğretmenlerimiz bugün itibariyle görev yerlerine gidecekler. İnşallah eğitim öğretimle ilgili sıkıntılarımızı büyük bir oranda gidermiş olacağız. Yeni arkadaşlarımız bize güç verdiler, şeref verdiler, onur verdiler. Sağlık içinde, güven içinde ilçemizde görev yapacaklar” şeklinde konuştu.

Ailesiyle birlikte Nusaybin’e gelen Niğdeli Kimya Öğretmeni Gözde Özbek, 6 yıldır atama beklediğini söyledi.

2008 yılında Selçuk Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olduğunu ifade eden Özbek: “6 yılın sonunda çok şükür Mardin’e atandım. Mardin’e geldiğim için çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Bizi çok güzel karşıladınız. Bunun için teşekkür ediyorum” dedi.

Nusaybin Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Şubesi'nde kayıtlarını yapan öğretmenler görev yerlerine gönderildi.

Haber
  • 6 0
  • 23 Eylül 2014 00:28 1.483
  • Mardin Haber
  • Aktif Haberler
  • gunahkar
    23 Eylül 2014 16:55
    0 0
    sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar
  • bekireren
    23 Eylül 2014 12:16
    0 0
    Tebrik ediyoruz eğitime ve eğitimciye destek veren herkesi. Ben atandığımda kura çektik nereye gideceğimizi. kurayı çektim oturan kurul üyesi okulumun adını duyunca Allah kurtarsın demişti nerdeeeeen nereye
  • esracim
    23 Eylül 2014 09:24
    2 0
    vay bee...bizi öyle karşılayan olmadı bence çok güzel ve ince bir düşünce..
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK