Orman Okulu Yaklaşımı Ve Sınıf Dışı Egitim Çalıştayı

Eğitim dünyasında artık sınıfın içi kadar dışının da etkili olduğu kabul edilmektedir. Bu kapsamda bir çok yaklaşım ve model ile karşılaşmaktayız. Bu yaklaşımlardan biri de Avrupa ve Amerika’da oldukça yaygın olan “Orman Okulları” yaklaşımıdır. Ülkemizde orman okulu yaklaşımını benimseyen ve Milli Eğitim Bakanlığı eliyle yürütülen ilk örnek Tarsus Orman Okulu’dur. Çukurova’nın eğitim anlamında vizyon projelerinden biri haline gelen Tarsus Orman Okulu ulusal ve uluslararası birçok etkinlikle akademik dünya ile bir araya gelmektedir. 17 Kasım 2018 tarihinde yapılacak “Uluslararası Orman Okulu Yaklaşımı ve Sınıf Dışı Eğitim Çalıştayı” ile Tarsus Orman Okulu önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacaktır. Sunumların ve atölye çalışmalarının yer alacağı çalıştayda sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bildirir, saygılarımızı sunarız. Tarsus Orman Okulu Başvuru Yapabilmek İçin Lütfen Aşağıdaki Linke Tıklayınız. http://www.tarsusproje.com/ayrinti.php?baslik=Uluslararasi-Orman-Okulu-Yaklasimi-ve-Sinif-Disi-Egitim-Calistayi

  • tahir1699
    26 Ekim 2018 03:31
    1 0
    Köy okullarından daha güzel bir Orman Okulu olabilir mi?
    Ama biz onları kapattık!
    Geçmiş olsun!!!
  • mutlusefer
    24 Ekim 2018 12:09
    11 3
    İyi güzelde biz öğrenciyi okul bahçesine çıkarmaya korkuyoruz çocuğa bir şey olur da veli şikayetçi olur diye.Öyle veliler var ki oyun sırasında düşen çocuğu için bile şikayetçi olan ve neler neler duyuyoruz. Düşünce güzel ama orman bizi bozar.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK