Şehit Abdullah Delibaş İlkokulu (KİLİS ELBEYLİ)

Şehit Abdullah Delibaş İlkokulu

TÜM OKULLAR -> KİLİS -> ELBEYLİ
Kurum Kodu740298
Hizmet Puanı20
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (14 Ocak 2014)

servisi olan bir okul artık zorunlu hizmet bölgesi olarak sayılmaktadır.



Gönderen: m6nay (01 Şubat 2012)

35 km yolculuk dan sonra dogu gorevi sayılmayan okul !!



Gönderen: Gizli (06 Mayıs 2011)

gidiş geliş ücreti haftalık 30 tldir.elbeyli-kilis, elbeyli gaziantep arasında çalışan minibüsler bulunmaktadır.elbeyliye antepten de gidiş geliş yapmak mümkün olup daha yorucudur.



Gönderen: Gizli (06 Mayıs 2011)

elbeyli ilköğretim okulu ilçe merkezindeki tek okuldur.taşıma merkezidir.yaklaşık 15e yakın köyden servislerle öğrenci taşınır.taşınan öğrenci sayısı okul mevcudunun neredeyse yarıdır. 500 550 civarında öğrencisi vardır.hizmetlilerde dahil yaklaşık 30 tane personeli bulunmaktadır.1. sınıflar 3, 2. 3.4.ve 5. sınıflar 2 şubeden oluşmaktadır.orta kademede 3 er şubeden oluşmaktadır.okulda bir müdür bir müdür yardımcısı ve 2 hizmetli bulunmaktadır.okul binası 3 katlı olup 10 15 senelik bir geçmişi bulunmaktadır.sınıflarda teknolojik donanım bulunmamaktadır.okulda bir adet bilgisayar sınıfı bulunmakta ama içindeki bilgisayarların çoğu çalışmamaktadır.bir adet laboratuvar sınıfı bulunmaktadır.okul bahçesi çok geniş olup içnde sadece açık basketbol sahası bulunmaktadır.kapalı spor salonu bulunmamaktadır.okulun yanında olan ilçe milli eğitim binasının içinde kütüphanesi ve konferans salonu bulunmaktadır.taşıma ile gelen öğrenciler için öğle yemeği yemek şirketinden gelmektedir.öğretmenlerde 1tl karşılığında yemek yiyebilmektedirler.
elbeyli kilis merkeze 30 küsür kilometre uzaklıkta olup ilçede evlerin büyük çoğunluğu toprak evlerden oluşmaktadır.öğretmenlerin kalacağı ev sayısı parmakla gösterilecek kadar az olduğu için öğretmenler il merkezinden kendi arabalarıyla ya da ortaklaşa tuttukları servislerle gidip gelmektedir.gidiş geliş ücreti şu an 30tl dir.
elbeylide öğrencilerin büyük çoğunluğu eğitim ve öğretim konusunda çok da istekli olmadıkları için dersler çoğunlukla vasat geçmektedir.zaten velilerin çoğu ilgisiz olduğu için işiniz daha ada zorlaşır.veliler çocuklarının bütün ihtiyaçlarının kaymakamlık tarafından karşılanmasını beklerler. en ufak bir şeyde kaymakama giderler.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK