Süleyman Demirel Anaokulu (ISPARTA MERKEZ)

Süleyman Demirel Anaokulu

TÜM OKULLAR -> ISPARTA -> MERKEZ
Kurum Kodu751999
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (09 Şubat 2014)

Banu-ufuk Cömertoğlu İlkokulu Antalya Merkez Aksu İlçesi Lara Havaalanı Yolu Üzerinde Antalya Merkeze 12 Km Lara Sahiline 5km Uzaklıkta Olup 24 Derslikli Tüm Donanımları Olan Bir Okuldur.



Gönderen: Gizli (26 Ekim 2013)

Ön Bahçesi



Gönderen: Gizli (12 Ekim 2013)

.



Gönderen: Gizli (23 Eylül 2012)

Süleyman Demirel Anaokulu dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL tarafından yaptırılmış olup , kendisi tarafından eğitim ve öğretime 1995 yılında 4 sınıf , 2 yatakhane, 2 eğitim sınıfıyla başlamıştır. 2.yılda sınıf sayısı 6’ya çıkarılmış olup, 3. yılında 8 sınıf olarak tamamlanmıştır. 1999 dan bu yana 8 sınıf olarak hizmet vermektedir.

Okulumuzda ; 2 idare odası, 1 memur Odası ,1 öğretmen odası bulunmaktadır. Çocuklarımızın gün içerisindeki beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için alt katımızda yemekhaneden bağımsız bir mutfağımız mevcuttur. Yemeklerimiz itina ile seçilen malzemeden ve personelimiz tarafından yapılmaktadır. Toplam 4 personelimiz çalışmaktadır. Üst katta çocuklarımızı aynı anda yemeğe alabildiğimiz kapasitede yemekhanemiz vardır. Ayrıca üst katta çok amaçlı salonumuz ve alt katta kazan dairesi bulunmaktadır. 8 eğitim sınıfı , her sınıfın kendine ait 3’er adet tuvalet ve lavaboları mevcuttur. Okumuzun çevresinde 4 büyük oyun parkı, kum havuzu,sera, kümesler ve canlı hayvan besleme barınağı , beslenme saatlerinin gerçekleştirilmesi için piknik alanı ayrıca basket potası, kalelerden oluşan geniş bir bahçesi bulunmaktadır. Şu anda okulumuzda 8 sınıf; bu sınıflarda 8 öğretmen görev yapmaktadır. Okulumuz 134 öğrenci ile eğitim-öğretime devam etmektedir. Ayıca 1 memur , 2' si kadrolu 8 yardımcı hizmetli çalışmaktadır. Okulumuz 4 Ocak 2008 tarihinde Beyaz Bayrak almıştır. Okulumuzda eğitim öğretim tam gün olarak yapılmaktadır.Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir.



Gönderen: Gizli (24 Haziran 2011)

eğirdir yolu migros karşısı



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK