Taşbilek İlkokulu (KARS KAĞIZMAN)

Taşbilek İlkokulu

TÜM OKULLAR -> KARS -> KAĞIZMAN
Kurum Kodu714414
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (21 Ağustos 2015)

Bu arada köy dağ köyüdür ve yolları haliyle eğimlidir. Ama 30 puan veren ve zorunlu hizmeti 3 yıl olan bir okul için yazılabilecek bir okuldur.



Gönderen: Gizli (21 Ağustos 2015)

4 yıl bu okulda çalıştım ve yukarıda ki paylaşımlarda bana ait. Yukarıda ki bilgilere ek olarak köyün dağ köyü olduğunu ve haliyle yolların biraz eğimli olduğunu da söylemek isterim. Dediğim gibi kışın yolların kapanma ihtimali vardır. Ayrıca birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır. Ancak yılda 30 puan veren bir okul ve 3 yıl zorunlu hizmet şartı var. Bu açıdan değerlendirilince yazılabilecek bir okul olduğunu tekrar söyleyebilirim.



Gönderen: Gizli (21 Temmuz 2014)

.



Gönderen: Gizli (19 Temmuz 2014)

.



Gönderen: Gizli (17 Temmuz 2014)

okulun resmi



Gönderen: Gizli (15 Temmuz 2014)

Okulumuzda 3 öğretmen ve 41 de öğrencimiz vardır. Taşbilek köyü ilçeye yaklaşık 25 km uzaklıktadır. Lojmanı kullanılacak durumda değildir zaten ihtiyaçta yoktur çünkü servis ile Kağızman'a gidiş geliş imkanımız var. Aynı güzergahta yer alan Karakuş ilkokulu öğretmenleri ile aynı servisi kullanmaktayız ve servis şoförüde Karakuşlu'dur. Okulumuz ana binada 2 sınıf mevcuttur diğer bina ise ana sınıfına aittir. Sınıflarımızda masa ve sıralar yenilenmiştir ve beyaz tahta bulunmaktadır. Ayrıca okulumuz sobalıdır ama son iki yıldır İşkur elemanı verildiği için soba ve okulun diğer ihtiyaçları ile onlar ilgilenmektedir. Bu arada kışın yolların kapanma ihtimali vardır ama bu yıl dikkate değer bir sorun yaşamadık. Okula dair genel bilgiler bunlardır. Yazmayı düşünenler için tavsiye edebileceğim bir okuldur.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK