Tekel İlkokulu (GAZİANTEP NİZİP)

Tekel İlkokulu

TÜM OKULLAR -> GAZİANTEP -> NİZİP
Kurum Kodu701729
Hizmet Puanı14
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı4
Zorunlu Ç. Süresi7
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: yaar23 (11 Eylül 2013)

Tekel İlkokulu



Gönderen: depthof (10 Ocak 2012)

Okulumuz Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde olup; Şanlıurfa-Gaziantep karayoluna 100 metre mesafedeir. Tekel Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan okulumuz, 2003-2004 Eğitim-Öğretim yılında hizmete açılmıştır. Okulumuz, bodrum dahil beş katlı betonarme bir yapıya sahip, tam donanımlı bir proje okuludur. Okulumuz İdari Bina, Derslikler ve Çok Amaçlı Salon adlı üç ayrı binadan oluşmaktadır. Ayrıca derslik binasına eklenmiş yemekhane ve kantin bulunmaktadır. Okulumuz 5000 metrekare bina ve 5000 metrekare bahçe olmak üzere toplam 10.000 metrekare alana sahip olup tamamı LPG ile çalışan kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır.



Ortaöğretimi kazanan öğrenci sayısını artırmak, bunun için öğrenci başarı seviyesini en üst düzeye çıkarmak bizim temel prensibimizdir. Okulumuz yeni hizmete açılmış olmasına rağmen inanıyoruz ki kısa sürede Nizip'te saygın yerini alacaktır.

Yine, okulumuz öğrencilerini kültürel, bilimsel sanatsal, sportif faaliyetlere yölelterek, onların bu alanlarda geleceğin bilim adamlarını, sanatçılarını, sporcularını yetiştirmek temel prensiplerimizdendir.

Ayrıca okulumuzda tam donanımlı özel eğitim sınıfı, okul öncesi sınıfları, fen laboratuvarı, bilişim teknolojileri sınıfı, rehberlik bölümü ve kütüphane bulunmaktadır. Halen okulumuzda 1 okul müdürü, 2 müdür yardımcısı ve 31 öğretmen görev yapmaktadır.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK