Ticaret Odası İlkokulu (AYDIN MERKEZ)

Ticaret Odası İlkokulu

UYARI: Bu okul, dönüştürülmüş veya kapatılmış olabilir!
TÜM OKULLAR -> AYDIN -> MERKEZ
Kurum Kodu709831
Hizmet Puanı10
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi1
Hizmet Alanı1
Zorunlu Ç. Süresi?
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (08 Ekim 2012)

şu anda öğrenci sayısı 2000'i geçti,öğretmen sayısı da 80'i geçti.



Gönderen: Gizli (29 Aralık 2011)

Efeler diyarı Aydın ili Ege Bölgesinin doğal güzelliği, mavinin yeşille buluştuğu tabiatı, Evliya Çelebi’nin deyimiyle “Dağlarından yağ, ovalarından bal akar” ifadesine mazhar olmuş, tarihi köprüleri, kaleleri, kaplıcaları ve kervansaraylarıyla, tarıma dayalı nüfus yapısıyla öne çıkan bir ilimizdir.



Aydın ilimizde bu değerler kadar öne çıkan bir başka değer de eğitim öğretim alanında kaliteyi yakalaması, başarıları ülke çapında konuşulur hale gelmiş okulları, dershaneleri, öğretmen kadrolarıdır. Birçok insanımızın bile çocuğunun eğitimini daha iyi şartlarda alabilmek için Aydın İlimizi tercih eder duruma gelmesi dışarıdan göç almasına da neden olmaktadır.



Okulumuz Girne Mahallesi Bayındırlık Bulvarı üzerindeki 10.000 m2 lik bir arsa üzerine 2000 yılında Aydın Ticaret Odası Lisesi olarak hizmete açılmış olup, 2003 yılından itibaren Aydın Ticaret Odası İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Adını ve amblemini ilimizin en köklü ve saygın kuruluşu olan Aydın Ticaret Odası’ndan almıştır.



2003 yılında 14 öğretmen ve 180 öğrencisi ile tek şubeli sınıflarda eğitim öğretime başlayan okulumuz gün geçtikçe eğitim öğretim, donanım, öğretmen kadrosundaki nitelikleri arttırmak için yoğun bir çaba içine girmiştir.



Aydın Ticaret Odası ile Milli Eğitim Müdürlüğümüz arasında yapılan protokol çerçevesinde okulumuzun bahçe düzenlemesi 2008 yılında tamamlanmıştır.



Aydın İl Özel İdaresi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol çerçevesinde 16 derslikli ek bina Mart 2009 tarihinde hizmete girmiştir.





AYDIN / MERKEZ Bazı Okullar:
Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK