Tso İlköğretim Kurumu Başarıdan Başarıya Koşuyor

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu, Türkiye çapında sesini duyurarak çalışmalarıyla yine göz doldurdu. Eğitim alanındaki çalışmalarıyla Salihli'nin yüz akı olan kurum, uygulamakta olduğu projelerle bu kez de Millî Eğitim Bakanlığının dikkatini çekmeyi başardı.

 Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu, Türkiye çapında sesini duyurarak çalışmalarıyla yine göz doldurdu. Eğitim alanındaki çalışmalarıyla Salihli’nin yüz akı olan kurum, uygulamakta olduğu projelerle bu kez de Millî Eğitim Bakanlığının dikkatini çekmeyi başardı.
 
    Strateji Geliştirme Başkanlığının Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik ödülleri ile ilgili olarak, Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi kapsamında, “Değişen Okul, Gelişen Nesil” adlı projesiyle  Salihli TSO İlköğretim Kurumu, Türkiye’deki 3357 okul arasından saha    ziyaretine kalma başarısı göstermişti. 25 Mayıs 2017 tarihinde Bakanlık denetçileri tarafından ziyaret edilen kurum tam  not almıştı.
 
  
Eğitim ve öğretim alanında özgün ve   modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımının sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri” kapsamında, değerlendirme raporu sonuçlarına göre,  189 çalışma saha ziyaretine kalmıştır. Gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 106 çalışmanın arasında yer alan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumu, Bölgesel Ödül almaya layık görülmüştür. Bölgesel ödül töreni 16 Kasım 2017 tarihinde Manisa’da Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Kurumunun katılımıyla gerçekleştirilecektir.
 
   Okul Müdürü Şahin Turanlı, öğrencilerine kurum olarak daha iyi hizmet verebilmek için öğretmenlerimizle, velilerimizle büyük gayret gösterdiklerini TSO İlköğretim Kurumunda göreve başladığı günden bugüne kadar, taşıma kapsamında bir okul olmalarına rağmen gerek ilçe,  gerek il çapında gerekse Türkiye çapındaki yarışmalarda;  akademik, bilimsel, sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetlerde adını her zaman duyurduklarını, okul başarısını daha ileriye taşıdıklarını, kısacası başarıdan başarıya koştuklarını vurgulayan Okul Müdürü Şahin Turanlı,  “Değişen Okul, Gelişen Nesil” adlı projeleriyle saha ziyaretine kalma başarısı gösterdiklerini,  toplamda 3357 projenin arasından seçilerek ‘’Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi’’ kategorisinde Türkiye genelinde ilk 3’ te ve  Ege Bölgesi’nde ise yine kendi kategorisinde 1. olmanın  sevincini ve gururunu yaşadıklarını belirtti. Bu süreçte kendisi yalnız bırakmayan Müdür yardımcılarına,  öğretmenlerine, öğrencilerine,  velilerine, hizmetlilerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.  
 
 
  • 1 2
  • 16 Ekim 2017 21:11 1.487
  • volkankaz
  • creasy
    17 Ekim 2017 00:43
    1 0
    Klasik müdür yorumu: Okul baya temizmiş.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK