Yalınkaya İlkokulu (KARS MERKEZ)

Yalınkaya İlkokulu

TÜM OKULLAR -> KARS -> MERKEZ
Kurum Kodu706471
Hizmet Puanı26
Yerleşim YeriKöy
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi4
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (08 Şubat 2012)

bu da tuvalet ve kömürlük deposunun bulunduğu bina. şu anki durumu resimdekinden daha iyi. Kars'ta köy okulu olarak seçilebilecek en güzel okul. merkeze yakınlığı, öğrenci sayısının azlığı, öğretmenlerin samimiyeti... hizmet puanı da yüksek. gidiş geliş sorunu pek olmuyor. müdür yetkili olan öğretmenin arabası ile gidiş-geliş yapılıyor şimdilik. ama o olmasa bile servis ayarlanma imkanı da var.(yalnız biraz tuzlu)



Gönderen: Gizli (08 Şubat 2012)

bu da arkadaki ana sınıfının kütüphanenin bulunduğu bina. yerler çok çamurlu görünüyor ama taş döktürünce çamur sorunu ortadan kalktı diyebilirim. bunlar geçen yılki fotoğraflar.



Gönderen: Gizli (08 Şubat 2012)

şu anda okulda 3 sınıf öğretmeni ve 1 ana sınıfı öğretmeni var. okul 2 binadan oluşuyor. temel binada 3 sınıf ve müdür odası var. Müdür odası aynı zamanda öğretmenler odası olarak da kullanılıyor. arka tarafta da lojmandan bozma 2 odalı bir yer var. ayrıca kütüphane ve tuvalet(okul öncesi öğrenciler için) var bu küçük binada. bu bina ana sınıf olarak kullanılıyor. sadece 1.sınıf müstakil. 2. ve 3. sınıf birleştirilmiş, 4. ve 5. sınıf birleştirilmiş. tuvaletleri yeni yapıldı. bahçeye kendi imkanlarımızla taş döktürdük. yine kendi imkanlarımızla voleybol alanı oluşturduk. köyde okuldan da görünen bir köy var. onun dışında 10tane ağaç bile yok denebilir. kış mevsiminde genel olarak sular hiç akmıyor. ama merkeze 15dk lık mesafede. gidiş geliş yapıyor bütün öğretmenler.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK