Yavuz Sultan Selim Ortaokulu (ŞANLIURFA HİLVAN)

Yavuz Sultan Selim Ortaokulu

TÜM OKULLAR -> ŞANLIURFA -> HİLVAN
Kurum Kodu745190
Hizmet Puanı20
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi2
Hizmet Alanı5
Zorunlu Ç. Süresi5
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (12 Haziran 2014)

okulumuz bu yıla kadar hizmet bölgesi değilken bu yıl zorunlu hizmet bölgesine dahil edildi.okulumuz yıldan yıla kendini geliştiren ve yeniliklere açık mütavazi bi okul.öğrencilerimiz öğrenme güçlüğü yaşıyıor. 8. sınıf olup hala okuma yazma üstüne bide sayma bilmeyen öğrencilerimiz var.okulumuz kadro açışından hilvanda çalışılabilecek en iyi okullardandır. birbirine karşı saygılı ve hoşgörülü bir kadromuz var.idare yönünden de hiçbir problem yaşamadık aksine memnunuz. yaz ayları inanılmaz sıcak geçiyor bunu da belirtmeden geçemiycez.



Gönderen: Gizli (14 Ekim 2013)

.



Gönderen: teacher_mstf (03 Eylül 2012)

Yeni atama bekleyen ve il dışı- il içi isteyecek meslektaşlarıma fikir vermeye çalışayım. okulumuz 3 bina ana bina ilkokul oldu diğer bina ortaokul.Ortaokulda 5. sınıflarla birlkte 8şube var. ilkokulda şimdilik 9 şube ana sınıfı geçen yıl 6şubeydi. ortaokul bölümündeki öğretmen arkadaşların çoğunluğunun tayini çıktı gitti. okul merkezde sakin bir yer ama değerli Feride hocamızın da belirttiği gibi mevsimlik işçi ailelerinin çocukları sıkıntı yaratıyor özellikle 1. sınıf öğretmenlerine.Aileler ilgisiz çoğu doğu bölgesi yerde gibi. okul ortamı bence fena değil. doğuda dağ başında yıllarını geçirmiş biri olarak söylüyorum buna da şükür. ulaşım sıkıntısı yok Diyarbakır yol güzergahı üzerinde olduğu için çoğu şehre Urfa merkeze gitmeden gidebilirsiniz.sosyal olarak sıkıntı var tabi kiralar sıkıntı yeni binalar yapılıyor ama ne zaman biter kiralar nasıl olur bilemem. özellikle kaloriferli ev bulmak zor zaten bulan da öyle pek ucuza bulamıyor. merkezde öğretmen evi var yeni gelen ev sıkıntısı çekenler için geçici çözüm olabilir. Terör olayları pek olmaz aşiretler güçlü o konuda pek sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ama şunu da bilin burası (İlçe merkezi) mecburi hizmet bölgesi değil.



Gönderen: Gizli (14 Mayıs 2011)

Okulumuzun sitesi mevcuttur(www.yssio.k12.tr)En büyük sorunumuz mevsimlik işçi göçleri. Hilvan'a yeni yapılan okullar sayesinde mevsimlik işçi olan aile çocuklarının bir çoğu diğer okullara gidecekler. Gelecek yıldan itibaren tekli öğretime geçilecek. Sınıfların 35-40 kişilik olacağını tahmin ediyoruz. Bu sene kalabalık ve veli ilgisizliği nedeniyle çok zor geçti ama İnşallah bundan sonrası daha iyi olacak. Öğretmen ortamı olarak bulunabilecek en iyi öğretmenler grubu okulumuzdadır herhalde. Öğretmenlerimizin de dediği gibi "Zoru başarmak, öğretmenliğin tadını damakta kalacak şekilde" almak isteyenler okulumuza gelsinler.



Gönderen: huzur45 (08 Mayıs 2011)

hocamın dediği gibi.. sınıflar çok sıkıntılı.. çevresi sıkıntılı bir okul.. öğretmenler geyet iyi ama veliler ilgisiz.. zoru başarmak isteyenler tercih edebilir



Gönderen: ferideepik (27 Kasım 2010)

sınıflar çok kalabalık öğrencilerin büyük çoğunluğu aileleri ile çalışmaya gittiği için kasım gbi okula geliyor nisan gibi gidiyorlar. burada 1.sınıf okutmak işkence 5 ayda okuma öğretmek zorundasın



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK