3. Sınıf Türkçe Matematik Hayat Bilgisi Ev Ödevleri

Açıklama:
08-12 Aralık 2014 haftasına ait beş günlük ev ödevlerimiz toplu halde indirmek için haftalık olarak yayınlamamı isteyen arkadaşalar oldu... Güle güle kullanınız....
Ödevler Karma olarak (TÜR-MAT-HB-FB) alıntılarla tarafımdan düzenlenerek hazırlanmıştır. Ufak tefek kusurlar olursa affola... (Ödevleri hazırlarken çalışmalarından faydalandığım meslektaşlarıma teşekkürler...)
3. Sınıf Türkçe Matematik Hayat Bilgisi Ev Ödevleri dosyası, 3. Sınıf Genel Soru Bankası bölümünde bulunmaktadır. 3. Sınıf Türkçe Matematik Hayat Bilgisi Ev Ödevleri Eğitimhane, 3. Sınıf Türkçe Matematik Hayat Bilgisi Ev Ödevleri indir.
Bölüm:
3. Sınıf Genel Soru Bankası
Gönderen:
ogretmenym
Tarih:
08 Ocak 2015
Boyut:
3.875 Mb
İndirme:
1.465
Teşekkür:
12

Teşekkür Et

Rapor Et
  • Ysfprll 12 Ekim 2015
    Iyi bişey bizim öğretmende açıyor bunları
  • uysalcan 24 Mart 2015
    teşekkürler
  • ogretmenym 08 Ocak 2015
    Değerli öğretmenim ben şimdi sizden gerideyim artık ☺ ama planıma uygun olarak işlemem gerktiği gini hazırlıyorum tatil planlarımı bozdu hakikaten ama sizin ve değerli zümrelerimin ödevkerini sekteye uğratmak istemedim beğenmenize sevindim güle güle kullanın öğrencilerinize de sevgilerimi iletin saygılarımla...
  • turkanbolukbasi 08 Ocak 2015
    Öğretmenim tatil olduğunuz halde özverili davranıp bizim düşünerek hazırladığınız ödevler için ben ve öğrencilerim çok teşekkür ederim.Bu sabah tam bilgisayarı açarken acaba öğretmenime tatil yok mu? diye düşünmüştüm.Çünkü Hayat Bilgisinde benden 2 konu öndesiniz .Bizde geçen hafta 1 gün tatil yapmıştı. Sanırım yıllık planlar aynı.Herşey için çooook teşekkürler.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK