Kablolu fare ara ara (arkadan gelen garip bir sesle) donukluk yapıyordu.Şimdi hepten dondu .Bir çare...Bilgisayarın kendi faresi de çalışmıyor.ne yapmalıyım?
Kablolu fare ara ara (arkadan gelen garip bir sesle) donukluk yapıyordu.Şimdi hepten dondu .Bir çare...
İyi akşamlar arkadaşlar. 2012-13 yıllarında çıkmış futbol oyunlarından indirebileceğim bir link bilen var mı? (pes -fifa )
iyi günler arkadaşlar laptobum çok yavaşladı.markasu asus x556 serisi. özellik bakımından çok iyi ama randuman alamıyorum çok kasıyor. fabrika ayarlarına dönüp tekrar win 10u nasıl kurabilirim.bilgisi olan var mı_?
Hocam özelden yazdım. Umarım işinizi görür
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.] Burda anlatım mevcut hocam. Yapamazsanız eğer internet tarayıcınıza windows 10 sıfırlama yazarsanız, anlatımlı videolara ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar merhaba benim de bir sorunum var.laptop caps look ve shift tuşları büyük, küçük harfe çeviremiyor.daha önce böyle olmamıştı.bir yardımsever çıkar mı acaba.
Değerli arkadaşlar şu andaki evimde fiber TTNet kullanıyorum. Uzmanlık için videoları izlemem gerekiyor.Memlekette internetim yok Yazin da memlekette olacağım.Videolar için Internetimi taşımam dışında pratik bir yöntem var mı acaba? Ne önerirsiniz?
Şu an 1.304 kişi ve 247 üye var.