Catch Your Light (Işığını Yakala)

Catch Your Light (Işığını Yakala)

Sanat, insanın duygu ve düşüncelerini, hayallerini, yaşantısını somut ya da soyut malzemelerle yaratıcılık kullanılarak insanı etkileyecek şekilde anlatmasıdır. Yaratıcılığın ve hayal gücünün dışa vurulmasıdır. Sanat, hayatımızın her alanında yer alır. Dil, kültür gözetmeksizin her kesimden bireyi hoşgörü ve anlayış duygularında buluşturan evrensel bir dildir.

Bizler, öğrencilerimizi sanatın renkli dünyasına çekerek, sanatla buluşturmayı, onlara sanatsal düşünme ve üretme becerileri kazandırarak estetik değerlerini geliştirmeyi sağlayacağız.

Romanya(1), Türkiye(9) ortaklığında kurulan projede, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmeyi  ve geliştirmeyi sağlamasını, takım ruhu oluşturmayı, özdenetimi ve estetik algı yaratmayı, sanatsal bakış açısı ve estetik bilinç kazandırmayı, sanata karşı ilgilerini artırmayı amaçlıyoruz. Algılayan düşünen ve birtakım yargılarda bulunabilen araştırmacı kişilik sahibi, sorgulayan, problem çözen, eleştirel değer yargılarına sahip olan davranış biçimlerini kazanmış, empati kurabilen özgüven sahibi birer birey haline getirmeyi amaçlıyoruz.

Projemiz, Şubat 2024’te başlayıp Haziran 2024’te sona erecektir. Proje planlaması, proje ortaklarıyla birlikte belirlenecektir. Proje temalarını; resim, müzik, dans, dramatik sanatlar ve dil sanatları oluşturmaktadır.

  • 1 2
  • 25 Mart 2024 22:27 338
  • omeruslu06
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK