Çizgilerin Müzikle Dansı (Dance Of The Lines With Music) eTwinning Projesi Başladı.

Selçuklu Belediyesi Sevgi Anaokulu öğretmenlerinden Saliha Çetin ve Şehit Demet Sezen Anaokulu öğretmenlerinden Şengül Sarıkaya'nın kuruculuğunu üstlendiği “Çizgilerin Müzikle Dansı(Dance of the Lines with Music)" e twinning projesi 10 ortak ve öğrencilerinin katılımıyla başladı.

Projemizin amacı sınıfımızda rutin olarak öğrendiğimiz belirli gün ve haftalar şarkılarımıza farklı bir boyut kazandırarak öğrencilerimize öğretmektir.. Müzogram etkinlikleri ile öğrencilerimizin dikkati, ellerini kullanabilmesi ve ritim kulağı gelişir.

 

Gönderen: mrvysn13

 

**********************

Çizgilerin Müzikle Dansı (Dance Of Lines With Music) Etwinning Projesi Başladı

Selçuklu Belediyesi Sevgi Anaokulu Öğretmenlerinden Saliha UÇar Çetin ve Demet Sezen Anaokulu öğretmenlerinden Şengül Sarıkayanın kuruculuğunu Üstlendiği "Çizgilerin Müzikle Dansı"(Dance Of Lines With Musiz)eTwinning projesi 10 Türk ve 1 Azeri ortak olmak üzere 11 öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla başladı.Projemizin amacı sınıfımızda rutin olarak öğrendiğimiz belirli gün ve haftalar şarkılarımıza farlı bir boyut kazandırarak öğretmek amaçlanmıştır. Müzogram etkinlikleri ile öğrencilerimizin dikkati ellerini kullanabilme ve ritim becerileri gelişir.

 

Gönderen: Perihan BODUR

 

****************************

Çizgilerin Müzikle Dansı Etwinning Projesi

Sınıfımızda rutin olarak öğrendiğimiz belirli gün ve haftalar şarkılarımıza farklı bir boyut kazandırarak öğrencilerimize öğretmek amaçlanmıştır. Müzogram etkinlikleri ile öğrencilerimizin dikkati, ellerini kullanabilmesi ve ritim kulağı gelişir.

HEDEFLERİMİZ

Projemizin hedefi öğrecilerimize belirli gün ve haftalar şarkılarını öğretmenin yanı sıra dikkat sürelerini uzatmak, küçük kas becerilerini geliştirmek ve ritim kulağını geliştirmektir.

etwinning.net/projects/230009

Gönderen: Nevriye Balcı

 

*************************

  • 1 0
  • 02 Kasım 2020 16:30 831
  • mrvysn13
  • Aktif Haberler
  • Eflin_35
    25 Kasım 2020 17:56
    0 0
    Süper
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK