Doğa Kaşifleri Görev Başında

DOĞA KAŞİFLERİ GÖREV BAŞINDA e Twinning Projesi  Uzaktan eğitim ile etkinliklerini tamamladılar.

Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlkokulu okul öncesi  Su Damlaları Sınıfı , öğretmenleri Ezel Tuna rehberliğinde ortağı oldukları DOĞA KAŞİFLERİ GÖREV BAŞINDA e Twinning  Projesinin etkinliklerini  Uzaktan eğitim sürecinde de uygulayarak tamamladılar.

Bu proje ile,

*Erken çocukluk dönemdeki bireylerde doğa ve çevreleri hakkındaki bilgi dağarcıklarının genişletmek 

*Çevreye yönelik dünya görüşü ve tutumlarının olumlu yönde değiştirmek

* Çevre dostu davranışlar kazanmalarını sağlamak 

* Doğal varlıklarla ilişkiler kurmalarını sağlamak ve aralarında duygusal bağlar oluşturmak ve güçlendirmek

*Sürdürülebilir bir dünya için; çevreyi inceleyerek ,doğaya dikkat çekerek okul öncesi müfredat doğrultusunda erken çocukluk dönemdeki bireylerde çevresel benliklerinin oluşmasını sağlamak ve yaşantı haline dönüştürülmesini sağlamak.

*Çocuklara hayal güçlerini, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerini, iletişim kurma ve duygularını anlatabilme davranışlarını kazandırmak amaçlanmaktadır.

Doğa Kaşifleri,okuldan ayrı kaldığımız Mart,Nisan,Mayıs,Haziran ayları süresince proje etkinliklerini  evden yürüterek tamamlamışlardır.Proje sonunda da yapılan öğretmen,öğrenci,veli anketleri sonucunda  proje hedeflerine ulaşıldığı görülmüştür.Eğitim sürecinde projemize  destek veren öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz. 

" Doğa Kaşifleri Görev Başında " e Twinning projesi puzzle eğitici oyunu

BURSA/Mustafakemalpaşa 14 Eylül İlkokulu minikleri " Doğa Kaşifleri Görev Başında " projesi için hazırlanan jigsawplanet web 2 aracı puzzle oyunları sınıfta,evde,internet ortamında oynamaya başladılar. Su döngüsü  konusunda bilgiler edinen öğrenciler heyecanla pazılı tamamladılar.Proje kapsamında eğitsel oyunlar oynama etkinlikleri sınıfımızda oynadığımız gibi evdede oynanmaya devam ediyor.

 
  • 0 0
  • 30 Haziran 2020 02:06 515
  • EZEL TUNA
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK