Kızım üniversiteyi kazanmıştı.Dün götürdük yurda yerleştirdik , bugün döndük.Çok farklı bir duyguymuş ,yapayalnız bıraktık geldik yavrumu, çok üzgünüm.Tüm yavrularımız Allaha emanet olsunlar, iyilerle karşılaşsınlar.
Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki, bugün 44. doğum günüm
Hayırlı olsun öğretmenim.. Korkmayın, ben de çok endişelenmiştim, bu yıl son sınıfta kızım.. Yıllar çok çabuk geçiyor.. Yıllar o kadar çabuk geçiyor ki, bugün 44. doğum günüm
Dün gece yarısı bizde prensesimin beyin emarını çektirdik. Onu, o makinanın içinde kımıldamadan yatarken görmek beni çok üzdü. Korkudan öyle derin ve hızlı nefes alıyordu ki ciğerleri patlayacak sandım. Rabbim inşallah küçük Görkem'i biran önce evine, sevenlerine sağ salim kavuşturur. Uzun ve hayırlı bir ömrü olur inşallah.
Şu an 1.763 kişi ve 134 üye var.