Etkinlik Denizi Etwinning Projemiz

Aydın Koçarlı İlçe'mizdeki Yeniköy İlkokulu öğretmenleri Esma Karataş ,Sedat Şeker, Sanem Güney, Neval Aydın,Sibel Gümüş,Sibel Akar Öğretmenlerimiz ile Çallı İlkokulu Türkan Çerezcioğlu,Dedeköy İlkokulu Senar Akmeşe ,Nurşen Yılmaz öğretmenlerimizden oluşan Etkinlik Denizi  Projemizin tamamı ile öğrencilerimizin sosyal etkinlikler yaparak okuluna ve derslerine olan bağını güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Öğrencilerimiz sosyal etkinlikler yaparken yeteneklerinin farkına varacak ve de çok eğlenecekler. Evindeki ve çevresindeki materyalleri kullanarak tasarımlar yaparken kaynakları tasarruflu kullanmanın ne kadar önemli olduğunu kavrayacaklar. Her etkinlikte farklı yetenekleri olduğunun farkına varacaklar ve özgün tasarımlar yaparken çok eğleneceli aktivilerle zamanı kaliteli ve verimli kullanmaları hedeflendi.

Kodlama,12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü , Alçı ve kil çalışmamız ,origami ,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Anneler Günü Bayramı ,eTwinning Günü Zekaoyunları ve Eğitsel oyunlar ile ortak çalışmamız gibi etkinlikler tamamlanmıştır.

Projemizde öğrencilerimizin pandemi sürecinde kaliteli zaman geçirmeleri ,eğlenirken öğrenmleri amaçlanmıştır.

Projemizde emeği geçen herlese teşekkür ederiz. 

 

ESMA KARATAŞ 

  • 1 1
  • 13 Haziran 2021 15:31 658
  • uzaklarda
  • Aktif Haberler
  • pembali
    14 Haziran 2021 14:54
    0 0
    Tebrikler çocuklar için güzel bir proje olmuş
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK