Hocam ben bimcell den Telekom faturalı hatta gecen hafta geçiş yaptım.
Kabul ettiler mi hocam bu tarifelerde? Ben de kabul edilmedi.
Kabul edildi hocam şu an aktif 1000 dk,10 GB,250 sms 135+telsiz ücreti:150 ₺,taahhüt verdim.
Mevcut abonesine değil de rakip operatörün abonesine kampanya yapılmasını anlayamıyorum bir türlü. Geçen ay 430 liraya uzattığım taahhüdün tarifesini 260 liraya satıyor Türk Telekom.
Yıl sonu kampanyaları iyi duruyor.. Geçmeyi düşünen kaçırmasın.. Bizim cayma bedeli çok çıkınca değiştiremedik..
En çok bulduğunuz yerlere (ev/okul/köy/yazlık vb) göre operatörlerin çekim gücü (baz istasyonu uzaklığına bağlı olarak) değişkenlik gösterebilir.Üç operatörü de kullanmış biri olarak en çok zaman geçirdiğim yerlerde şu an en verimli operatör Turkcell. İleride baz istasyonlarının durumuna göre bu tercihin değişebilir.Operatörünün çekim gücünden memnun olmayanlar nPerf ve OpenSignal uygulamaları ile sinyal gücü ve internet hızına bakıp, başka operatöre geçiş yapabilirler.
2 ay sonra Vodafone tarifem bitiyor.1-Vodafone önerilen 735 liraya 50GB, sınırsız konuşma, sosyal medya ve YouTube bedava sınırsız.2-Turk Telekom 366 liraya 40 GB, sınırsız sosyal medya ve YouTube.3-Turkcell 50 GB 625 lira, bedava sosyal medya yok.Kotayi tüketiyor.TTelekom'a taşıma yapayım diyorum ama fatura ve sinyal kalitesine güvenemiyorum.2 numaraya geçiş yapan var mı hersey dahil 366 lira mı?
Şu an 2.228 kişi ve 168 üye var.