İyi akşamlar arkadaşlar.
Umarım herkes iyidir. Bizde 10 zümre olarak uyum sürecine uyarak dersleri işiyoruz. Bunun yanında ufak tefek bazı çalışmalarda veriyoruz.
Bugün kitaptan bazı etkinliklerin yanında küçük ''l '' harfinin yazılışını verdim. Tabi sesini vermeden.
Şu başta ,ortada,sonda olayına ben hiç takılmıyorum açıkcası. Bakıyorum bir çok arkadaş bunu dert ediyorlar. Hiç gerek yok buna arkadaşlar. Zamanı gelince zaten nerde olduğunu kendileri sizlere söyleyecekler

Genelde ufak olan öğrencilerde sorun oluyor. 44 öğrencimden 16 tanesi ufak yaş grubundan. Yazarken çok zorlanıyorlar,bazıları da yazıyor ama ne yazdığını malesef bilmiyor

Gerçekten yazık olacak bu çocuklara.
Bunların yanında harflerin birleştirmesini yaparak okuyanlarda var.
Ben şunu anladım ,bu üç aylık uyum süreci saçmalıktan başka bir şey değil açıkcası. Ufak yaştaki öğrenciler için hiç bir faydası yok. Onların yeri 1. sınıf değil ana sınıfı. Sesleri vermeye başladığımızda var olan uçurum daha da açılacak ve bu çocuklar tamamen kopacaklar gibi geliyor bana.