Deneme 1...2....
Burada birisi daha önce söz etmişti :müfettiş , uyum sürecinde işlenen ,verilen kazanımların ,planlardan çıkarılmasını istemiş.Doğru olan da bu ama tüm derslerde bunu yapmak hele şimdiki yoğun süreçte ne kadar başarabiliriz bilinmez...Amma çok yük hamalıyız yahu..Bu arada arkadaşlar proje-performansın kalktığı dile getiriliyor,bilgisi olan var mı ?
Eba İle İlgili Hocam Bize De Geldi Yazı. Bunu Dile Getirmiştim Ama Kimseden Şimdiye Kadar Ses Çıkmadı. İnşallah İlgilenen Birileri Vardır.
Doğrusu da bu bence...Hayat Bilgisinde pek çok kazanım uyum döneminde verildi zaten..Tekrar işlemek anlamsız...Planlarımız bu şekilde..
1.sınıf öğrenci ders kitaplarını bilgisayara indirebileceğimiz herhangi bir link var mı arkadaşlar?Yardımcı olursanız seviniriz.Selametle.
bende de aynı problem var ne yapılabilir nasıl kavratılabilir bu açık heceler arkadaşlar değerli görüş ve fikirlerinizi bekliyoruz
süper olmuşlar öğretmenim. ben de elimle çizip öğrendikleri kelimeleri yazıyorum. son ders balık tutuyoruz. dikte gibi oluyor. ama sizin balıklar süper olmuşlar artık bunları kullanırım. çok teşekkürlerrrr..