Little Inventors Learn In Pandemıc Projemiz

Kuruculuğunu Selver Erol-Hortense Caixeiro yaptığı projemiz uluslararası bir kültür projesidir. 

Projemiz pandemi döneminde öğrencilerimizin eğitim-öğretim karşı motivasyonu sağlamak. Bu dönemde bile öğrencilerimizin medya okur-yazarlığı geliştirmek. Etkinliklere onlara el ve yaşam becerilerini kazandırmayı hedeflemiştir. Projemizin ortak dili ingilizcedir. Türkçe, Matematik, Müzik Görsel sanatlar müfredatı ile koordinali olarak çalışılmıştır. Öğrencilerimiz yaptığımız onlein etkinlik webinarları ile kendini ifade etme farklı kültürü tanıma imkanına sahip olmuşlardır. Avrupa kod haftası etkinliklerine katıldık. Bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama yaptık.

Projemiz öğrencilerimize medya okur-yazarlığı kazandırmıştır. Yeni kutlama kartlarını onlein olarak hazırlamışlar ve akranları ile paylamışlardır. 2021 yılına 21 problem etkinliğimiz ile 21 matematik problemini yazarak, resmini çizerek, çözüm yaparak işbirlikçi bir çalışma gerçekleştirmiştir. Ayrıca bu çalışmalarını e-book ta toplamışlardır.

Projemiz boyunca çalışmalarımıza katılan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Proje ekibimiz

  • 0 1
  • 08 Haziran 2021 16:09 213
  • selver9
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK