Okulumuzdan bir öğretmen il içi atamasına başvurdu eşide öğretmen herhangi bir belge istemeyeceğiz diye biliyorum doğru mudur?
Değerli hocalarım brans öğretmenleri artık e okul da bir tek kendi sınıfına mı davranış notu girecekler.Diger sınıflara sistem davranış notunu açmıyor.
yönetici belgesi çıkarmam gerekiyor ama görev yeri belgesinde öğretmen/öğretmen yazıyor konu kısmına yönetici belgesi yazsam olur mu olursa bu durumda sayıyı kaç vermem gerekiyor müdür yetkikiyim
Sevilay Hocam, yönetici belgesini ilçe memden almanız gerekiyor.
ilçeden 2016 yılında etik haftası ile ilgili yapılan çalışmalar istendi madde madde şeklinde elinde olan varsa acil paylaşabilirmi? tesekkürler..
Arkadaşlar doğum izni biten öğretmen bir gün çalışıp öyle mi rapor alacak
Değerli Arkadaşlar okulumuzda düzensiz devamsızlık yapan öğrencimiz var.2. uyarı mektubunu bugün gönderdim.Üçüncü uyarıdan sonra ne yapmam gerekiyor ?
Şu an 3.057 kişi ve 187 üye var.