Gönderen: nanelemon (09 Kasım 2012) |
Ağustos 2012 de yeni binasına taşındı. (Yıkılan eski binasına 150-200 m uzakta) Okul 4+4+4 sistemiyle ortaokul oldu. Ancak 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren kademli bir geçiş başladı. Bu kademeli geçiş sebebiyle her sene öğrenci sayısı ve öğretmen kadrosunda bir artma bekleniyor.
|
Gönderen: Gizli (28 Mart 2012) |
Okulda ben öğrenciyim. Öğretmenlerimden, okul müdürümüzdem ve saygı değer arkaşlarımdan memnunum. Bu okulu herkese tavsiye ederim 
|
Gönderen: Gizli (22 Haziran 2011) |
Çorlu merkez çobançeşme mahallesinde olan okul 2012-2013 eğitim öğretim yılında yeni binasına taşınacak. Veli profili genelde çalışmak için anadoludan gelen ailelerden oluşuyor. Her sınıfta bilgisayar, internet ve projeksiyon var. İmkanları yeni okul binasına geçtiklerinde daha da iyi olabilir.
|