Temassız da Oynarım eTwinning Projemiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bir eTwinning projesi olan ve 2020 yılı Kasım ayından bu yana 10 öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla devam eden, "Temassız da Oynarım" isimli projemiz; özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde öğrencilerin oyun temalı olarak bilişsel, motor, sosyal, duygusal, dil gelişimlerine ve özbakım  becerilerine oldukça katkı sağlamaktadır. 

Aydın - Beşeylül İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Sevgi ANSAY,  katıldığı bu projenin müfredatla entegre bir şekilde devam ettiğini, öğrencilerin yeni oyun kurgulama, kurallar belirleme ve bu kurallara uygun performans sergilemekten çok keyif aldıklarını, oyunların temassız ve mekandan bağımsız olabilmesinden dolayı hem yüzyüze hem de uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerinin müfredattan geri kalmadıklarını belirtti.

Proje sürecinde Tanışma ve İletişim Oyunları ile Dikkat Oyunları eğlenceli bir şekilde tamamlandı. Ortak ürünler öncesi projemizin son aşaması olan Hareket ve İşbirliği Oyunlarının da eğlenceli ve verimli bir şekilde devam ettiğini aktardı. 

  • 2 2
  • 24 Mart 2021 18:42 634
  • sansay
  • Aktif Haberler
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK