Yunus Gibi Sevmek eTwinning Projesine Başlıyoruz

   Konya,Dikilitaş Sahip Ata İlkokulu ,3/D Sınıfı öğretmenlerinden Ayşin AYDOĞDU ve öğrencileri ,kuruculuğunu Fatma AÇIKGÖZ VE Ahmet AÇIKGÖZ’ün yaptığı  yeni bir projeye başlıyor.

YUNUS GİBİ SEVMEK  e-Twinning Projemiz:

  Günümüzde yaşanan savaşlar, uluslar arası anlaşmazlıklar ve üzerine eklenen Covid 19 salgın sürecinin getirdiği olumsuzluklarla birlikte bütün insanlık zor bir süreçten geçmekte ve bu süreçten en çok çocuklar etkilenmektedir.

   İnsanlık bu dönemde hoşgörü, barış, sevgi, paylaşma, kardeşlik ve yardımlaşmaya ihtiyaç duymaktadır. Tarih boyunca değişik yönleriyle insanlığa örnek olmuş şahsiyetler vardır. Günümüzde insanların en çok ihtiyaç duyduğu hoşgörü, sevgi, barış, yardımlaşma, kardeşlik duygularını bundan 700 yıl önce yaşamış olan Yunus Emre en güzel şekilde yaşamış ve örnek olmuştur.

Toplumumuzun ruhunun güzelliklere, iyiliğe, merhamete en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde sürece öğrencilerimle beraber destek olmayı diliyorum.

 

 Gönderen: ayşinaydoğdu

*************************

 

‘Yunus Gibi Sevmek’ Etwinning Projesi

Zonguldak- Devrek Çaydeğirmeni Toki İlkokulu 4/C sınıf öğretmeni Şenay ÖREN ve öğrencileri, kuruculuğunu Fatma AÇIKGÖZ ve Ahmet AÇIKGÖZ’ün yaptığı “Yunus Gibi Sevmek ” eTwinning projesi çalışmalarına başladı.

2021 yılı UNESCO tarafından Yunus Emre ve Türkçe Yılı olarak kabul edilmiş olması proje çalışmalarının daha da anlamlı kılmıştır. Projenin amacı: Günümüzde yaşanan savaşlar, uluslararası anlaşmazlıklar ve üzerine eklenen Covid 19 pandemi sürecinin getirdiği olumsuzluklarla birlikte bütün insanlık zor bir süreçten geçmekte ve bu süreçten en çok çocuklar etkilenmektedir. İnsanlık bu dönemde hoşgörü, barış, sevgi, paylaşma, kardeşlik ve yardımlaşmaya ihtiyaç duymaktadır. Tarih boyunca değişik yönleriyle insanlığa örnek olmuş şahsiyetler vardır.

Günümüzde insanların en çok ihtiyaç duyduğu hoşgörü, sevgi, barış, yardımlaşma, kardeşlik duygularını bundan 700 yıl önce vefat etmiş olan Yunus Emre en güzel şekilde yaşamış ve örnek olmuştur. Bizler de bugün öğrencilerimize Yunus Emre’nin yaşam felsefesini ve örnek davranışlarını tanıtmak ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla yola çıktık.

 

Gönderen: NAZLICAN*

Devrek Çaydeğirmeni Toki İlkokulu

*************************

  • 5 11
  • 05 Mart 2021 11:58 1.713
  • ayşinaydoğdu
  • Aktif Haberler
  • NAZLICAN*
    06 Nisan 2021 14:39
    0 0
    Tesekkur ederiz sbnynk öğretmenim .
  • sbnynk
    01 Nisan 2021 10:09
    1 0
    Elinize emeğinize sağlık öğretmenlerim.Projenizi çok beğendim. Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.
UYARI: Yayınlanan haberler, Egitimhane.Com'un görüşlerini yansıtmaz. Yazılan yorumlar, onaylanmış olsalar bile yazanın sorumluluğundadır.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK