1. Sınıflar İçin Bölme İşlemi

Açıklama:
paylaşmak güzeldir. faydalı olmasını umarım.
1. Sınıflar İçin Bölme İşlemi dosyası, 1. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları bölümünde bulunmaktadır. 1. Sınıflar İçin Bölme İşlemi Eğitimhane, 1. Sınıflar İçin Bölme İşlemi indir.
Bölüm:
1. Sınıf Matematik Etkinlik ve Çalışma Kağıtları
Gönderen:
hemaw
Tarih:
13 Mayıs 2009
Boyut:
0.069 Mb
İndirme:
2.730
Teşekkür:
12

Teşekkür Et

Rapor Et
  • VADİDEKİ ZAMBAK 20 Temmuz 2011
    Daha önce bölme ilr ilgili bir çalışma yapmamıştık.Bu dosyanın ilk adım için yardımcı olacağını görüyorum.Farkı,etkili,çocukların dikkatini çekecek bu çalışmanız için ve emekleriniz için teşekkürler.
  • 3538 18 Mayıs 2009
    teşekkürler
  • hemaw 15 Mayıs 2009
    matematik kılavuz kitabı sayfa 162-165 te kesirler konusunda yarımı ve bütünü kavrama var.bensadece bir çokluğunyarısınıve çeyreğini bulma çalışmasını pekiştirdikten sonra adını koydum. öğrenciler okuma yazmaya kasım ayının sonda geçtiler o yüzden konular tamamlanmış.bir çok tekrar yapılmıştır. çocukları aynı şeylerle tekrar tekrar çalıştırmaktansa araya yeni eklemelerle tekrar yapıyoruz. başta kesir şarkısı var.o şarkıyı da vücudumuz şarkısının ritmi ile söylüyoruz. deneyin daha kalıcı oluyor.eleştiriniz içinde ayrıca teşekkürler
  • sefinaz 14 Mayıs 2009
    gizemm arkadaşım şehirle köy arsında fark yok ,program aynıdosyayı gönderen arkadaşımız sınıfını hazır görmüş olabilir.Ben şehirde ve iyi bir okulda görev yapıyorum.iyi okul ne demekse.ben programın dışına çıkmadım sınıf ne kadar iyi olrsa olsun miniklerin unutma durumlarını gözönünde tutup tekrar yaptırıyorum.konularda tambitti sayılmaz.
  • gizemm 13 Mayıs 2009
    Pardon hocam çok merak ettim siz hangi programı okutuyorsunuz? 1. sınıfta bölme işlemi yok ki? Hangi şehirdesiniz? Ya nalamıyorum bu program şehre göre değişiyor mu? Benim kılavuzumda yok böleme ve çarpma hatta 2'şer ritmik sayma filanda yok. Sizin dosyayı görünce şok oldum. Eğer bir böyle bir uygulama varsa çok yanlış. Lütfen cevap yazar ısınız?
  • NİHAL21 13 Mayıs 2009
    Emeğinize sağlık, çok uğraşmışsınız, teşekkürler

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK