Sınıf Kitaplık Defteri

Açıklama:
öğrencilerinizin rahatlıkla kullanabileceği ,öğrencilerin okuduğu kitapları listeleyeceğiniz , daha sonra e okula kaydederken kopyala yapıştır şeklinde kullanabileceğiniz bir sınıf kitaplık defteridir.kitap isimlerini SAYFA1 J2'DEN İTİBAREN YAZIN,I2'YE DEMİRBAŞ NUMARASI (YADASIRA NUMARASI)(ÇOCUKLAR KAYIT ESNASINDA KİTABI DAHA KOLAY BULUYOR)yazın.Çocukların isimleride sayfa isimleri, sınıfınızda kaç öğrenciniz varsa o kadar sayfayı çocukların ismi ile ekleyin.Kitap ismi ve çocuk ismi kayıt esnasında yazmaya gerek yok .İsimler tıklanacak sayfaya kaydedilecek(küçük kaydet)Defterden çıkarken büyük yazılmış kaydetten çıkıp yaptıklarımız kaydedilecek.(kitabın alındığı tarihi,kitabı kaç kişi okumuş kitap enson kimde vb bilgilerde öğrenilebiliyor.)
Sınıf Kitaplık Defteri dosyası, Genel Programlar bölümünde bulunmaktadır. Sınıf Kitaplık Defteri Eğitimhane, Sınıf Kitaplık Defteri indir.
Bölüm:
Genel Programlar
Gönderen:
dnz55
Tarih:
24 Aralık 2009
Boyut:
0.126 Mb
İndirme:
1.704
Teşekkür:
16

Teşekkür Et

Rapor Et
  • dnz55 19 Kasım 2010
    Dosyayı indirdikten sonra ismini büyük harfle KİTAPLIK olarak değiştirin kaydet denilince hata vermeyecektir.
  • dnz55 29 Temmuz 2010
    Arkadaşlar Bu Dosyayı Çalıştırmak İçin Exselde Araçlar Sekmesinden Makro Seçilecek Daha Sonra Güvenlik Ayarlarından Orta Seçilerek Bu Dosya Çalışacak. Bu Dosyayı Açarkende Makroları Etkinleştir Seçeneği İşaretlenecektir.

Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK