Köseler İlkokulu (ERZURUM ÇAT)

Köseler İlkokulu

TÜM OKULLAR -> ERZURUM -> ÇAT
Kurum Kodu704459
Hizmet Puanı30
Yerleşim YeriŞehir
Hizmet Bölgesi3
Hizmet Alanı6
Zorunlu Ç. Süresi3
Not: Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir.
Paylaş
Gönderen: Gizli (07 Mart 2012)

Okul Müdürü : Mustafa Kayan

kuruluş Yılı : 1954

telefon-1 : (0 442) 6272120

faks : (0 442) 6112011

elektronik Posta : 484041@meb.k12.tr

açık Adresi : Köseler İlköğretim Okulu P.k. 25750 Köseler Köyü Çat / Erzurum

yerleşim Yeri Türü : Köy

ilçe Merkezine Uzaklığı : 13 Km.

ilçe Merkezine Ulaşım İmkânları : Köy Servisleri Pazar Hariç Hergün Sabah İlçe Merkezine Gitmekte Ve Akşama Doğru Köye Gelmektedir. Ayrıca Köyümüz Erzurum-bingöl Karayolu Üzerinde Bulunduğu İçin Karayolu Üzerinden Geçen Bingöl Araçları Ve Diğer Köy Servisleri İle İlçe Merkezine Ulaşım Vardır.

il Merkezine Uzaklığı : 65 Km.

il Merkezine Ulaşım İmkânları : İlçe Merkezinden Gün İçinde İl Merkezine Servisler Bulunmaktadır. Ayrıca İlçe Merkezi De Erzurum-bingöl Karayolu Üzerinde Bulunduğu İçin Bingölden Gelen Araçlarla Ulaşım Mümkündür.

okul Binası İle İlgili Açıklamalar : Okul Binası Bir Müdür Odası, İki Derslik, Bina Dışında Bulunan Bir Kömürlük Ve Öğğrenci Tuvaletlerinden Oluşmaktadır. Sınıflar Soba İle Isınmakta Ve Okul İçerisinde Su Şebekesi Bulunmamaktadır.

lojman Durumu : Var

lojman İle İlgili Açıklamalar : Lojman Birisi Girişten Bir Kapı İle Ayrılan Bir Oda Ve Diğeri De Bu Odanın İçinden Geçilen Başka Bir Oda Olmak Üzere İki Odalı, Bir Tuvaletli, Bir Mutfaklı Ve Mutfak İçinden Geçilebilen Bir Banyolu Bir Yapıdır. Lojmanda Soba İle Isınma Sağlanmaktadır. İçeride Su Şebekesi Vardır. Biri Tuvalette, Biri Mutfakta Ve Biri De Banyoda Olmak Üzere Üç Adet Musluk Bulunmaktadır.

yerleşim Yerindeki Kiralık Konutlar İle İlgili Açıklamalar : Köye Ait Deprem Konutları Olarak Adlandırılan Konutlar Vardır. Burada Kiralık Evler Mevcuttur. Ancak Bu Konutlar Erzurum-bingöl Karayolunun Öbür Tarafında Köyün Tam Karşısındadır. Köy Halkının Bir Bölümü Bu Konutlarda Oturmaktadır. Okula Yürünmesi Gereken Mesafe Yaklaşık 300-400 Metre Civarıdır.

yerleşim Yeri İle İlgili Diğer Açıklamalar : Köy Hemen Erzurum-bingöl Karayolu Bitişiğinde Olduğu İçin Yol Kapanması Gibi Bir Dert Yoktur. Ayrıca İlçeden İstediğiniz Birşey Köy Servisleri İle Size Gönderilmektedir.



Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK