iftihar belgesınin bı krıterı varmı..eskıden ulusal yarısmalarda derece falan dıyordu...bu sene ıstedıgım kısılere verebiliyozmu ıftıhar belgesını 
Okul Öncesi Eğitimi Ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 53. maddesinin 2. ve 3. fıkrasında
(2) İlköğretim kurumlarının tüm sınıflarında derslerindeki başarı durumuna bakılmaksızın;
a) Ulusal ve uluslar arası yarışmalara katılarak ilk beş dereceye giren,
b) Çeşitli sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren öğrenciler "İftihar Belgesi" EK-8 ile ödüllendirilir.
c) İftihar Belgesi, ilkokullarda sınıf öğretmeninin teklifi ve okul yönetiminin kararı doğrultusunda, ortaokul ve imam-hatip ortaokullarında ise öğrenci davranışlarını değerlendirme kurulunca verilir.
ç) İftihar Belgesi, e-Okul sisteminin ilgili bölümüne işlenir. İlkokullarda okul yönetiminin olur tarih ve sayısı, ortaokullarda ise Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulunun toplantı tarih ve karar numarası belgenin tarih ve numarası olarak kabul edilir. denmektedir.
İftihar Belgesinin alınması için
a ve
b bendlerindeki şartları sağlaması gerekli hocam.