siz hangi sestesiniz ki? Birde bu çocuklar 1. mi yoksa 2. sınıfta mı?
i sesindeyim 2. sınıfta şu anda
Değerli arkadaşlarım. Özel isimlere gelen eklerin hecelerine ayrılması konusunda kafalar karışık. Herkes ayrı şey söylüyor. Öte yandan sitede de farklı yapan arkadaşlar var. Örneğin Talat'a kelimesi. "Ta-la-t'a" mı? yoksa "Ta-lat-a" mı? şeklinde heceliyorsunuz?. Ben ilkini biliyor ve uyguluyorken sitede farklı yapanları da görünce sormak istedim. Görüşleriniz çok öenmlidir. Bekliyorum. İy geceler.
O zaman bu çocuklar 2. sınıfın programından geri kalmamaları lazım bunun için sizin için biraz zor olacak ancak bence bu çocuklarla önden gitmelisiniz. Tabi bu benim fikrim.
Ben de hala a sesinde olanlardanım....Öğrencilerim ezbere okuyor.Bugün birleştirmeyi anlasınlar diye uğreştım ama daha da karıştırdılar...Sizce ezbere gitsinler mi?Sonra problemler yaşar mıyım?
Şu an 3.800 kişi ve 181 üye var.