Yorumsuz! : Haberler

Çevrimdışı akdağ57

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 259
  • 830
  • 259
  • 830
# 25 Ağu 2015 16:18:16
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
Seçim 1 Kasım'da

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, seçimin 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacağını açıkladı.

hayırlı olsun..

Çevrimdışı sebocan

  • Yönetim Ekibi
  • *****
  • 32.871
  • 512.410
  • 32.871
  • 512.410
# 26 Ağu 2015 01:27:24
Diyanet İşleri Başkanlığı, 21 Ağustos 2015’te sona eren yaz Kur’an kurslarının hafta sonları devam etmesine karar verdi.

Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından müftülüklere gönderilen genelgeyle yaz Kur’an kurslarının sona ermesinden sonra okullar açıldıktan sonra da hafta sonları öğrencilerin bilgilerini tekrar etmeleri sağlanacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Genelgeyle yazın camilerimize devam eden öğrencilerimizin okullar açıldıktan sonra cumartesi ya da pazar günleri bir namaz vaktinde toplanarak öğrendiklerini tekrar etmeleri sağlanmaktadır" dedi.

2015 yılı yaz Kur'an kurslarına ilişkin bilgi veren Prof. Dr. Erbaş, bu yıl kurslara katılımın 3 milyonu aştığını, net rakamların hazırlayacakları rapor sonrasında ortaya çıkacağını ifade etti.

Geçen yıl ülke genelinde yüzde 26'lık hedefe ulaştıklarını belirten Erbaş, "Bazı illerimizde yüzde 50'lere kadar ulaşırken bazılarında 15'lere kadar düşmektedir. Bunun pek çok sebebi vardır. Ancak en önemli sebebinin öğrenci-veli-öğretici arasındaki işbirliğinin olumlu ya da olumsuz olarak rakamlara yansıdığı görülmektedir. Bu yaz döneminde öğrenci-veli-öğretici işbirliğini öne çıkararak oranı daha yukarıya çekmeye çalıştık" diye konuştu.

“Kur’an kurslarına yoğun katılım var…”

Erbaş, önceki senelerde yaz Kur'an kurslarına kayıt yaptırabilmek için aranan "beşinci sınıfı bitirmiş olma" şartının kaldırılmasından sonra sayının yaklaşık üç kat arttığına işaret ederek, 4 - 6 yaş grubu Kur'an kursları programına yoğun katılım olduğunu kaydetti. Erbaş, yaş gruplarına ilişkin şu bilgiyi verdi:

"Muhatap kitlemizin en yoğun olduğu grup 10-14 yaş aralığıdır. İkinci sırada ise 7-10 yaş grubu gelmektedir. Yaş grupları büyüdükçe katılanların sayısı azalmaktadır. Ancak yapılan araştırmalara göre ülkemiz vatandaşlarının büyük çoğunluğunun 20 yaşına kadar en az bir yaz dönemi olmak üzere Kur'an kurslarımıza katıldığı sonucu ortaya çıkmaktadır."

Kur'an kursları hafta sonları devam edecek…

Kurslarda uyguladıkları kur sistemi ile bir sonraki yıl kursa gelen öğrencilere seviye tespit sınavı ile birinci, ikinci ya da üçüncü kura kayıt yapıldığını belirten Erbaş, "Bu şekilde öğrenciye aynı şeyleri tekrarlamak yerine bir üst kurdan başlayarak yeni bilgiler öğrenme imkanı verilmektedir. Zira her kur için ayrı müfredat uygulanmaktadır" şeklinde konuştu.

Yaz Kur'an kurslarında öğrendiklerini unutmamaları için tüm il müftülüklerine bir genelge gönderdiklerini dile getiren Erbaş, "Genelgeyle yazın camilerimize devam eden öğrencilerimizin okullar açıldıktan sonra cumartesi ya da pazar günleri bir namaz vaktinde toplanarak öğrendiklerini tekrar etmeleri sağlanmaktadır" dedi.

3 bin 230 engelli öğrenci…

Erbaş, engelli vatandaşlara yönelik çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, hem kış kurslarında hem de yaz kurslarında engelli öğrencilere eğitim verecek öğreticiler için özellikle görme ve işitme engeli alanında "eğitimcinin eğitimi" seminerleri düzenlendiğini kaydetti.
Üniversitelerden ve Milli Eğitim Bakanlığından alanında uzman hocaların destekleriyle yapılan seminerlerin eğitimlere katkı sağladığını anlatan Erbaş, "Bu yaz döneminde ülkemiz genelinde görme engelli 400, işitme engelli 643, zihinsel engelli 1068, bedensel engelli 1119 öğrencimiz Kur'an kurslarımıza devam etmiştir. Toplan 3 bin 230 engelli öğrenciye Kur'an eğitimi verilmiştir" dedi.

Yaz kurslarında Ramazan ayı olmasına rağmen camilerin dolup taştığını belirten Erbaş konuşmasını şöyle sürdürdü:
"En az bir vakti camide cemaatle namaz kılma uygulaması, bütün camilerimizde gerçekleşmiş, öğrencilerimiz aileleriyle birlikte teravih namazlarına da teşvik edilmişlerdir. Ramazan bayramının yaz kurslarımızın tam ortasına denk gelmesi, vatandaşlarımızın tatillerini bayramla birleştirmeleri dolayısıyla bazı kurslarımızda kısmi aksamalara ve öğrenci azalmalarına sebep olmuştur."

Din görevlilerinden ödüle layık görülen etkinlik…

Prof. Dr. Ali Erbaş, tüm görevlilere camileri çocuklar için cazip hale getirmeleri konusunda gerekli tavsiyelerde bulunduklarını ifade erek, "Bu konuda örnek çalışmalar yapan pek çok görevlimiz bulunmaktadır. Bir görevlimizin camisinde bir akvaryum yapması, akvaryumdaki balıkların her biri ile ilgilenme işini bir öğrenciye vermesi ve her gün okuldan geldikten sonra camiye gelip kendi balığının yemini vermesi Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ödüle layık görülmüştür" diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı

Çevrimdışı endorfin2000

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 504
  • 212
  • 504
  • 212
# 26 Ağu 2015 16:23:19
İŞBİRLİĞİ DEŞİFRE OLDU: KANDİL'DE 7 ALMAN AJANI!

TSK Kandil'i bombaladı, PKK Almanya işbirliği deşifre oldu.Alman gizli servisi ajanı bombardımanda ölen PKK'lıların arasında çıktı.

Eklenme: 26 Ağustos 2015, 08:22

PKK’lı teröristleri eğitmek için Kandil’e gönderilen 7 Alman ajandan biri, TSK’nın hava operasyonunda öldü. Örgütte ‘Dilsoz Bahar’ kod adıyla bilinen ajanın cenazesini memleketi Karlsruhe kentine Türkiye üzerinden göndermek isteyen Alman makamları, yetkililerden ret cevabı alınca plan üstüne plan yaptı.
Terör saldırılarına yeniden başlayan PKK'yaAlman gizli servisinin verdiği destek bir kez daha günyüzüne çıktı. Çözüm sürecinin başladığı günden bu yana PKK'yı kontrol altına almak için Kandil'e akın eden Alman istihbaratçılar, örgütün merkez üssünde teröristlere askeri eğitimler verdi. İran ve İsrailli ajanların dışında Kandil'e giden 7 Alman, hem gerilla savaşı hem siyasi propaganda hem de bombalar konusunda PKK üyelerini geçtiğimiz şubat ayından beri eğitti.
7 Haziran seçimleri sonrası konsept değişikliğine giden Alman ajanlar, Kandil'de verdiği eğitimlere bir de 'şehir savaşları'nı ekledi. Türk istihbaratı, örgütün özerklik çıkışıyla birlikte il ve ilçelerde kurduğu hendekli, el yapımı bombalı tuzakların arkasındaki güçleri tespit etmeye çalışırken, sınırda ilginç bir tezgahla karşılaştı.

BOMBALAR ALTINDA ÖLDÜ

Suriye'de PYD'ye 'gönüllü asker' yazılan Alman Kevin Joachim, Kandil'de PKK'ya eğitim verirken öldürüldü. BND ajanının tabutu Karlsruhe kentinde 'sarı-kırmızı-yeşil' bayraklar eşliğinde taşındı.

Edinilen bilgiye göre, PKK kamplarına Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düzenlediği hava operasyonlarında bombalar altında ölenlerden biri, bir Alman istihbaratçıydı. Sınır ötesindeki Kandil kamplarında teröristlere eğitim verirken ölen Alman ajan Kevin Joachim'in (22) cenazesi Türkiye üzerinden Avrupa'ya götürülmek istendi. Türkiye bu işlemi kabul etmeyince Alman gizli servisi, bu operasyon için bir plan geliştirdi. Ajan Joachim, Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgesinde PYD'lilere eğitim verdiği sırada hayatını kaybetmiş biri gibi gösterilerek yeniden Türkiye sınırına getirildi. Plana göre, PYD saflarında ölen bir Avrupalının cenaze nakline Türkiye izin verecekti, ancak öyle olmadı.
Mükemmel seviyede Kürtçe bilen Alman ajan Kevin Joachim, 22 Ağustos'ta Almanya'da toprağa verildi.


CENAZE ORTADA KALDI

Habur Sınır Kapısı'na getirilen cenaze bir kez daha geri çevrildi. Gerekçe ise “Türkiye yalnızca kendi vatandaşlarının cenazelerini sınırdan kabul eder" oldu. PKK'ya eğitim verdiği sırada Kandil'e atılan bombalarla ölen ajanın naaşı bir süre ortada kaldı. Alman gizli servisi, Türkiye seçeneğinden umudunu kesince cenazeyi Erbil'e nakletti. Erbil'den Avusturya'nın başkentiViyana'ya taşınan cenaze, oradan da Almanya'nın Karlsruhe kentine gönderildi. 'Memleketi' Karlsruhe'da toprağa verilen Kevin Joachim'in PKK içinde 'Dilsoz Bahar' kod ismiyle bilindiği, Almanya tarafından geçtiğimiz mayıs ayında PYD'lilere eğitim için Suriye'nin Kamışlı kentine yollandığı, burada 2 ay kaldıktan sonra yeni görev yeri Kandil'e giderek PKK'lılara eğitim verdiği öğrenildi.

Operasyonları çok eleştirmişti

Ursula Von der Leyen
Türkiye'nin terör örgütü IŞİD'e karşı başlattığı harekâtı destekleyen Almanya, PKK'ya yönelik operasyonları ise eleştirmişti. Almanya Savunma Bakanı Von der Leyen, 'Bild am Sonntag' gazetesindeki demecinde “Türkiye'nin IŞİD'e karşı kendini savunma hakkı ne kadar doğruysa, PKK'yla barış yolu da o kadar önemli" ifadelerini kullanmış, Almanya'nın IŞİD ile mücadele için farklı etnik grupları birleştirmeye çalıştığını aktararak “PKK'ya operasyonlardan endişeliyiz" mesajı vermişti.

Karargah Kaletuka

7 Haziran seçimlerinin hemen sonrasında çözüm sürecini rafa kaldıracağını ilan eden PKK, IŞİD'in Suruç'ta patlattığı bombanın ardından doğrudan hükümeti hedef almış ve kırsal bölgelerden çok kentleri savaş alanına çevirmişti. Örgütün kent savaşlarına yönelmesinde Alman etkisinin büyük olduğu belirtiliyor. İstihbarat raporlarına göre, PKK'lılara eğitim için Kandil'e gelen Alman istihbarat kurumu BND ajanları, bölgedeki Kaletuka kampını kendilerine merkez üs olarak belirledi. Şubat ayından beri bölgede üslenen ajanların haftaiçi mesaisini Kaletuka'da harcayıp haftasonlarını ise Süleymaniye kentinde geçirdikleri öğrenildi.

Silahlar PKK'ya nasıl gitti

IŞİD'le mücadele kapsamında Irak Kürt bölgesine 3 farklı tipte ağır silahlar gönderen Almanya, bu silahların PKK'ya nasıl transfer edildiği sorusuna sessiz kalıyor. İstihbarat birimleri, IŞİD'le savaşan Kürt gruplara silah sevkiyatı yapıyor görünen Almanya'nın çok sayıda mühimmatı PKK kamplarına götürdüğünü belirtiyor. Kandil, Hakurk ve Çemço bölgelerindeki 3 lojistik üsse sevk edilen Alman menşeili ağır silahların, TSK'nın hava operasyonları sonucu yok edildiği öğrenildi.
Bölgedeki kaynaklar bu ağır silah ve patlayıcıların özellikle Türkiye sınır hattındaki kamplarda tutulmasının temel nedeninin, şehir savaşları başlatılması durumunda Şırnak ve Hakkari illerine kolay geçiş yapmak olarak değerlendiriyor.

Çevrimdışı tekmen

  • Moderatör
  • *****
  • 21.662
  • 46.570
  • 2. Sınıf Öğretmeni
  • 21.662
  • 46.570
  • 2. Sınıf Öğretmeni
# 27 Ağu 2015 19:29:26
Şampiyonlar Ligi C Grubu
1- Benfica
2- Athletico Madrid
3- Galatasaray
4- Astana

Çevrimdışı endorfin2000

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 504
  • 212
  • 504
  • 212
# 31 Ağu 2015 01:23:11
KADIN ASTSUBAY: ZENGİN OLAN ASKER DE OLMAZ, ŞEHİT  DE

GÜNCEL

30.08.2015 12:25

Şehidin annesi Cennet Özata, oğlunu zor şartlarda büyüttüğünü anlatırken yanındaki görevli kadın astsubay, "Teyzem bilmem mi? Zengin olan asker olur mu? Olmaz. Zengin olan asker de olmaz, şehit de olmaz" dedi.

Anne Özata, tören alınana gelirken, yanındaki görevli kadın astsubaya, oğlu Mustafa Kemal Özata’yı zor şartlar altında büyüttüğünü anlattı. Oğlunun liseden mezun olduktan sonra pazarlarda çalıştığını belirten Cennet Özata, oğlunun küçük kardeşlerine ise, "Şimdi sizin durumunuzda ne var. Ben gazoz şişelerini satıp harçlık yaptım" diye öğütler verdiğini söyledi.

Eşinin şoför olduğunu ifade eden şehit annesi Cennet Özata, "Babası şofördü. Nüfusumuz çoktu. Çocuklarım küçüklü, büyüklülerdi. Kendi kendilerini idare ederlerdi" dedi.   Bu sırada şehit annesi Cennet Özata’nın elinden tutan görevli kadın astsubay, "Teyzem bilmem mi? Zengin olan asker olur mu? Olmaz. Zengin olan; asker de olmaz, şehit de olmaz. Ne güzel evlatlar yetiştirmişsin" diyerek onu teselli etmeye çalıştı.

Çevrimdışı nicholai_hel

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 107
  • 920
  • 107
  • 920
# 31 Ağu 2015 12:49:27
Eğer bir müslüman kadın börek yapmasını bilmiyorsa o aile dağılmaya mecburdur...

Ayşe GÜRCAN
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı

Çevrimdışı endorfin2000

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 504
  • 212
  • 504
  • 212
# 05 Eyl 2015 11:36:38
pkk'lılar ÖLDÜRÜLDÜ, ESNAF POLİSE SALDIRDI


Tunceli'de Polis merkezine yapılan saldırıda 2 pkk'lının öldürülmesinden sonra esnaf bir polise saldırıda bulundu.

Eklenme: 05 Eylül 2015, 11:23

pkk'LILAR ÖLDÜRÜLDÜ, ESNAF POLİSE SALDIRDI

Tunceli'de ellerinde bomba ve silahlarla şehir merkezine inen 2  pkk'lı, Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu’na saldırdı. Çatışmanın ilk kez bu kadar net kaydedildiği olayda 1 vatandaş ölürken, 1 polis de şehit düştü. 2 pkk'lı ise kameraların da canlı olarak kaydettiği anda naklen öldürüldü.

Olaydan hemen sonra ise bazı kişiler "pkk halktır" diye bağırdı, bazı esnaf ise çevrede güvenliği alan sivil polise saldırdı. 'Alo, Şişşşt, Sen ne yapıyorsun' diye bağırarak polisin üzerine yürüyen yaklaşık 10 kişi polisi darp etmeye kalkarken, birinin 'silaha dikkat et' diyerek bağırdığı görüldü.

Sivil polisin yardımına başka bir polis koştu. O esnada bir esnaf temizlik kovasını polisin üzerine fırlattı. Kova polisin kafasına isabet etti. Ardından atletli bir esnaf ise elinde kasa ile polise vurmaya geldi.

Tam bunlar yaşanırken Özel Harekat Polisi'nin olay yerine gelmesi ve havaya ateş açması sonrası saldırıda bulunan esnaf dağılarak, dükkanlara girdi.

Kimisi polisin elinden silahı almaya çalıştı, kimisi ise elinde sopayla geldi.

Çevrimdışı olympus

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 703
  • 1.417
  • 703
  • 1.417
# 05 Eyl 2015 11:39:27
Arkadaşlar emekliler fark alacak haberini gördüm. Acaba memur emeklileri kaç lira fark alacak? Bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı temel_61

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 771
  • 865
  • 771
  • 865
# 05 Eyl 2015 14:55:48
EMNİYET MÜDÜRÜ: DAĞLARDA SÜRÜNEREK GEBERECEKSİNİZ

Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, PKK'lılar için "Siz hainler, dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz" diyerek teröre gözdağı verdi.

Eklenme: 05 Eylül 2015, 14:42

Tunceli'deki polis merkezine terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale için Elazığ'da düzenlenen törende konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, yapılan kalleşçe saldırıyı her şeyden önce bir insan olarak sindirebilmenin mümkün olmadığını söyledi.

"DAĞLARDA SÜRÜNECEK, GEBERECEKSİNİZ"

Bütün insanlığın teröre ve destek verenlere lanet okuması gerektiğine işaret eden Şen, "Sizhainler, dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz. İnsanlık dışı alçakça yapılan saldırıyı düzenleyenler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır" dedi.

"SİYASİ KOLUNA DA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR"

"30 yıldan fazla bu ülkeye ihanet eden bu terör örgütünün siyasi koluna da bir çift sözüm var. Sizin o şehit ailesinin acısına söyleyecek bir sözünüz var mı  Siz bu şehit ailesine ve şehidin daha bir aylık olan yetim çocuğuna ne diyeceksiniz" diyen Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"SİZ TERÖRİST CENAZESİNDESİNİZ"

"Hani siz barışçıydınız siz demokrattınız siz, barış güvercini uçuruyordunuz, neredesiniz  Ha nerede olduğunu ben size söyleyeyim, terörist cenazesindesiniz. Vurduğumuz teröristlere yardım etmek için can siperhane dönüp bize saldırıyorsunuz. Size, destekçilerinize ve dün karakolda görev yaptığımız sırada bizlere sopalarla saldıranların hepsine lanet olsun. Sizleri kınıyorum."

Kaynak : AA

Çevrimdışı fatosh

  • Aktif Üye
  • **
  • 45
  • 71
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • 45
  • 71
  • 3. Sınıf Öğretmeni
# 05 Eyl 2015 15:52:57
bu kadar kolaysa onların gözünde bir bebeği yetim bırakmak, o zaman Allah onlara dolaylı olarak da olsa destek veren herkesi perişan eder inşallah.

Çevrimdışı ulkum

  • Uzman Üye
  • *****
  • 3.157
  • 4.688
  • Türk Dili ve Ed.
  • 3.157
  • 4.688
  • Türk Dili ve Ed.
# 05 Eyl 2015 16:44:13
[linkler sadece üyelerimize görünmektedir.]
EMNİYET MÜDÜRÜ: DAĞLARDA SÜRÜNEREK GEBERECEKSİNİZ

Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, PKK'lılar için "Siz hainler, dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz" diyerek teröre gözdağı verdi.

Eklenme: 05 Eylül 2015, 14:42

Tunceli'deki polis merkezine terör örgütü mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale için Elazığ'da düzenlenen törende konuşan Tunceli Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, yapılan kalleşçe saldırıyı her şeyden önce bir insan olarak sindirebilmenin mümkün olmadığını söyledi.

"DAĞLARDA SÜRÜNECEK, GEBERECEKSİNİZ"

Bütün insanlığın teröre ve destek verenlere lanet okuması gerektiğine işaret eden Şen, "Sizhainler, dağlarda sürünecek ve gebereceksiniz. İnsanlık dışı alçakça yapılan saldırıyı düzenleyenler hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklardır" dedi.

"SİYASİ KOLUNA DA BİR ÇİFT SÖZÜM VAR"

"30 yıldan fazla bu ülkeye ihanet eden bu terör örgütünün siyasi koluna da bir çift sözüm var. Sizin o şehit ailesinin acısına söyleyecek bir sözünüz var mı  Siz bu şehit ailesine ve şehidin daha bir aylık olan yetim çocuğuna ne diyeceksiniz" diyen Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"SİZ TERÖRİST CENAZESİNDESİNİZ"

"Hani siz barışçıydınız siz demokrattınız siz, barış güvercini uçuruyordunuz, neredesiniz  Ha nerede olduğunu ben size söyleyeyim, terörist cenazesindesiniz. Vurduğumuz teröristlere yardım etmek için can siperhane dönüp bize saldırıyorsunuz. Size, destekçilerinize ve dün karakolda görev yaptığımız sırada bizlere sopalarla saldıranların hepsine lanet olsun. Sizleri kınıyorum."

Kaynak : AA

Ağzına sağlık emniyet müdürümüzün ,Allah şehit yakınlarına sabır versin,güvenlik güçlerimize de kuvvet versin

Çevrimdışı php_korsan

  • Bilge Üye
  • *****
  • 13.107
  • 14.678
  • 13.107
  • 14.678
# 05 Eyl 2015 17:23:53
Suriyelilere evimizi açtık her gun karınlarını doyurduk.Müslüman müslümanı begenmedi.İngiltere, Makedonya, Finlandiya,Amerikayı istiyorlar.Az önce bir tanesi televizyonda şöyle diyordu:Artık özgürüz şimdi özgürüz.Yazıklar olsun.

Çevrimdışı ücü

  • Bilge Üye
  • *****
  • 11.954
  • 54.234
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • 11.954
  • 54.234
  • 3. Sınıf Öğretmeni
# 06 Eyl 2015 00:16:36
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayıncı kuruluşları belli oldu


Fenerbahçe - Molde | TRT Spor | 17 Eylül 2015 Perşembe 20:00

Celtic - Fenerbahçe | Tivibu Spor | 1 Ekim 2015 Perşembe 22:05

Fenerbahçe - Ajax | TRT Spor | 22 Ekim 2015 Perşembe 22:05

Ajax - Fenerbahçe | Tivibu Spor | 5 Kasım 2015 Perşembe 20:00

Molde - Fenerbahçe | Tivibu Spor | 26 Kasım 2015 Perşembe 22:05

Fenerbahçe - Celtic | TRT Spor | 10 Aralık 2015 Perşembe 20:00


Çevrimdışı sebocan

  • Yönetim Ekibi
  • *****
  • 32.871
  • 512.410
  • 32.871
  • 512.410
# 06 Eyl 2015 01:02:25
EuroBasket 2015 B Grubu'nda 12 Dev Adam, İtalya'yı 89-87 yenerek şampiyonaya galibiyetle başladı.

Çevrimdışı endorfin2000

  • Tecrübeli Üye
  • ****
  • 504
  • 212
  • 504
  • 212
# 06 Eyl 2015 11:13:34
GEERDİNK HAKKARİ'DE GÖZALTINA ALINDI

Türkiye'de ajanlık faaliyetleri yüzünden soruşturma geçiren Frederike Geerdink, polis tarafından gözaltına alındı.

Eklenme: 06 Eylül 2015, 10:51

Hollandalı gazeteci Frederike Geerdink, Hakkari'in Yüksekova ilçesinde dün gece saat 02.00 sıralarında HDP'nin parti programını takip ettiği sırada gözaltına alındı.

CANLI KALKANLARLA BİRLİKTE GÖZALTINDA

Daha önce "Örgüt propagandası yapmak" suçundan yargılanan Hollandalı gazetecinin terör örgütü pkk ya canlı kalkanlık yapanlarla birlikte gözaltına alındığı belirtildi.

 


Egitimhane.Com ©2006-2023 KVKK