sudee öğretmenim üşenmeyip bu kadar şey yazdığınız için teşekkürü bir bor biliyorum
Estafirullah Nihan Öğretmenim, meramımı dile getirmeye yetmiyor bazen sözcükler ama
sude öğretmenim ilgilendiğiniz için teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacam
Ben teşekkür ediyor, hepimize kolaylıklar diliyorum arkadaşlar

sevgili sude öğretmenim,34 kişilik bir sınıfım var.ama zaman zaman öğrenci sayım 50 ye çıktı.sıkıntılı ve yorucu günler geçirdim.Bu dönemde özellikle bazı velilerim çoculklarına çok çalışarak destek olup okumaya geçirdiler.Benim okulda işlerim öğrenci sayısından dolayı artınca onlar daha çok çalıştılar. Ve ben onlara yardım ve desteklerinden dolayı birer belge vermeyi planlıyorum. Ama herkese değil.Sadece bir kısmına. Bu konudaki önerileriniz beni çok mutlu edecek. şimdiden teşekkürler.
Roisin Öğretmenim, ben sınıfımda öğrencilerimi belge ile ödüllendirirken sadece öğrenciyi değil, veliyi de ödüllendiren, teşekkürler de olsa, bir belge veriyorum. Bu şekilde sadece öğretmeni tarafından değil, anne babası tarafından da övülen öğrencinin de; çabası olmasa dahi hatırlanan ve bu belgeden sonra daha ilgili hale gelen veli de çok mutlu oluyorlar.

Siz, size ayrıca yardımda bulunan velilerinizi onure etmek için, öğrencilerinizle birlikte velinin fotoğrafını çekip, sıra ile sınıfınızın annesi seçebilir; bu resmi 1-2 hafta boyunca sınıfınızın panosunda sergileyebilirsiniz. Ayrıca öğrencileriniz ilgili velilere kendileri, kendi el yazıları ile birer teşekkür notu yazarlarsa, bu da veliyi oldukça mutlu edecektir diye düşünüyorum

Ben kendi kullandığım veli ve öğrenci başarı belgesini aşağıya ekliyorum; siz de üzerinde değişiklikler yaparak sınıfınıza uyarlayabilirsiniz:
Başarı ve veli desteğiniz daim olsun Öğretmenim
